Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gazilerden teşekkür ziyareti

Şehit aileleri ve gazilerden teşekkür ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kumartaşlı, Saçkan’ın şehit aileleri için yazdığı temsili reçetenin halkın tüm kesimini duygulandırdığını söyledi

 

Opr. Dr. Saçkan’ı, gaziler ve şehit aileleriyle birlikte makamında ziyaret eden Kumartaşlı, Saçkan’a bu anlamlı davranışı ve şehit aileleri ile gaziler ve ailelerine verdiği önemden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette Başkan Kumartaş’lı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesinin teşekkür belgesini Dr. Saçkan’a tüm şehit aileleri ve gaziler adına takdim etti.
Kumartaşlı nezninde tüm şehit aileleri ve gazilere teşekkür eden Dr. Saçkan, aldığı bu anlamlı teşekkür belgesini ömrünün sonuna kadar en güzel yerde saklayacağını belirtti. Karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette Kumartaşlı, dernek faaliyetleri, şehit aileleri ve gaziler ile yakınları hakkında Dr. Saçkan’a bilgiler verdi.