Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gazilerden Valilik Basın’a ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehit aileleri ve gazilerden Valilik Basın'a ziyaret

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Ziyaret sırasında konuşan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, ziyaret nedeniyle duyduğu mutluluğu dile getirerek, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesine ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bundan sonrada destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
Kocabıçakoğlu, resmi ve özel programlarda, Şehit Ailelerine ve Gazileri özel olarak ilgi gösterip, Sayın Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun da talimat verdiği üzere, protokol saflarında kendilerine ağırladıklarını söyledi. Gerek yazılı gerekse görsel basında Şehit Aileleri ve Gazilerle ilgili çıkan haberleri de titizlikle takip ettiklerini belirten Kocabıçakoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise, yazılı ve görsel basında kendileriyle ilgili yer alan haberlerde kendilerini destek verdiği, düzenlenen tüm törenlerde de Gaziler ve Şehit Aileleriyle yakından ilgilenen İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu ve personeline teşekkür etti. Ziyaret sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunuldu. (Kocatepe)