Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit ailelerinin gönlünü aldılar – Kocatepe Gazetesi

Şehit ailelerinin gönlünü aldılar – Kocatepe Gazetesi
Şehit ailelerinin gönlünü aldılar

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile birlikte şehit ailelerini ve gazileri bayramda da yalnız bırakmadı.
Çoban ve eşi ilk olarak Muş Varto’da görevli iken evine gittiği sırada PKK’lı teröristler tarafından arkasından vurularak 4 kurşun ile yaralanan, tedavi gördüğü GATA asker hastanesinden yeni taburcu olan Uzm. J.IVKad.Çvş. Ertuğrul Demir’i evinde ziyaret etti.
Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Çoban “Belediye başkanı olarak gece gündüz her zaman sizlerin yanındayız, bir isteğiniz olursa hiç çekinmeden arayabilirsiniz” dedi.
BAŞKAN ÇOBAN’A
TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban daha sonra Şırnak Beytüşşebap kırsalında PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışma da şehit olan Şehit P. Ütğm. Sami Çifci’nin anne ve babası Mehmet, Hanım Çifci’yi ziyaret etti. Ziyarette duygusal anlar yaşanırken şehidin annesi Hanım Çifci, “Allah sizden razı olsun, bizi hiç yalnız bırakmadınız oğlumun ismini Bilgi Evine ve birçok yere verdiniz Allah razı olsun” diye konuştu.
ADI KÖPRÜYE VERİLDİ
Ziyarette üçüncü olarak Hakkâri Dağlıca kırsalında PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışma da şehit olan Şehit P. Ütğm. Murat Hasırcıoğlu’nun anne ve babası Mustafa Hanife Hasırcıoğlu ziyaret edildi. Şehit annesi Hanife Hasırcıoğlu Başkan Çoban’a Akarçay üzerinde bulunan köprüye şehit oğlunun isminin verilmesinden dolayı teşekkür etti.
Bir sonraki ziyaret, 1993 yılında Van Çatak kırsalında PKK’lı teröristler ile girdiği silahlı çatışma da şehit olan Şehit Uzm. J. Çvş. Mete Saraç’ın anne ve babası Mehmet Nurhan Saraç’ın evi oldu. Evde, ailenin şehidin odasını müze haline getirdiği odaya girilerek dualar edildi ve şehidin anne ve babasına sabırlar dilendi.
DUYGUSAL
ANLAR YAŞANDI
Ziyarette dördüncü olarak Tunceli’de mayın patlaması sonucu şehit olan Şehit J. Çvş. Ramiz Demir’in merkez Köprülü Köyü’ndeki İbrahim, Neslihan Demir’in evi ziyaret edildi. Ziyarette konuşan Şehit Ramiz Demir’in annesi Neslihan Demir “Başkanım bu gün bizi ikinci kez onurlandırdınız. Bugün hem bayram, hemde oğlumun şehit olduğu günün üçüncü yıldönümü. 3 yıl önce bu saatlerde şehit haberi evimize ulaşmıştı, içimiz yanmıştı “diye konuştu. Ziyarette duygusal anlar yaşandı. Şehidin babası İbrahim Demir ise “vatan sağ olsun” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehit annesi Neslihan Demir ziyaret esnasında başkan Çoban’dan bir de istekte bulundu. Evin önüne ve mahalleye 2 adet çöp konteynırı istedi. Başkan Çoban hemen talimat vererek çöp konteynırlarını ailenin evine getirtti.
Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban, son ziyaretini dernek başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı’nın anne ve babasına yaptı. Başkan Çoban ve Eşi Emine Çoban Metin Yüksel Kumartaşlı’yı ziyaret ederek ellerini öptü. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Çoban Ailesi’ne teşekkür ederek “Başkanımız her zaman yanımızda bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Çalışmalarımızla yakından ilgileniyor. Kendisine bu hassasiyetinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkez)