Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehit ailelerinin her zaman yanındayız”

Vali Mustafa Tutulmaz, Afrin’de
"Şehit ailelerinin her zaman yanındayız"

Vali Mustafa Tutulmaz, Afrin’de yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış’ın Şuhut İlçesi’ndeki ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak aileye şükran duygularını iletti.
Vali Mustafa Tutulmaz’ın Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış’ın ailesine ziyaretinde Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Dudu Özkal, Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma ve Aile Sosyal Politikalar Müdür Vekili Zekai İnan eşlik ettiler.
Ziyaretleri sırasında Şehit ailesinin istek ve taleplerini dinleyen Vali Mustafa Tutulmaz, “Yüce Allah Kur’an-ı Kerim’de şehitlerimiz için ‘Allah yolunda öldürülenlere, ölüler demeyin. Bilakis onlar diridirler, lâkin siz anlayamazsınız’ buyurmuştur. Şehitlerimiz milletimiz, bayrağımız, vatanımız ve devletimiz için en kutsal varlıkları olan canlarını feda etmişlerdir. Bu anlamda tüm kutsal değerlerimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız, kendilerinin istek ve taleplerinin bizler için önemli olduğunu vurgulamak isterim. Şehit yakınlarına her zaman kapımız ve gönlümüz açıktır.” dedi.
 Şehit Piyade Uzman Çavuş İbrahim Imış’ın ailesi, Vali Tutulmaz’ın ziyaret nedeniyle mennun olduklarını belirtirken, kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı ayrıca şükranlarını sundular.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti