Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Binbaşı Tankül yâd edildi

Şehit Binbaşı Tankül yâd edildi
Şehit Binbaşı Tankül yâd edildi

Programa Vali Yardımcısı Adem Uslu, Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Çay Kaymakamı Selim Palamut, Çay ve Sultandağı İlçe Jandarma Komutanları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlid-i Şerifin ardından Şehidin Babası Mehmet Tankül, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a programın düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.
KUMARTAŞLI TEŞEKKÜR ETTİ
Çok sayıda vatandaşın katıldığı Mevlid-i Şerif programının ardından kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a şükranlarını sundu.
Başkan Burhanettin Çoban’ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlüt programlarını yaptık yapmaya da devam ediyoruz.  Bize destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)