Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Çankaya’nın ismi kütüphanede yaşayacak

Şehit Çankaya’nın ismi kütüphanede yaşayacak

27 Ağustos İlkokulu’nda Şehit Er Tayfur Çankaya Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi

27 Ağustos İlkokulu’nda hizmete giren Şehit Er Tayfur Çankaya Kütüphanesi’nin açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Yasin Evcin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şehit Tayfur Çankaya’nın ailesi, yakınları ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını Okul Müdürü Önder Akbel yaptı. Şehit Er Tayfur Çankaya’nın özgeçmişinin okunmasının ardından Yaşayan Şehit Kütüphaneleri Topluluğu Afyonkarahisar Koordinatörü Hilal Kalafat açılan şehit kütüphaneleri hakkında bilgilendirme yaptığı konuşmasında destek veren tüm kurumlara ve İl Milli Eğitim Müdürü Yalçın’a teşekkür etti.
Şehit Er Tayfur Çankaya hakkında hazırlanan video sunumunun izlenmesi sonrasında İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın şehidin ailesine plaket takdim etti.