Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit Çiçek, dualarla yad edildi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, görev
Şehit Çiçek, dualarla yad edildi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, görev yaptığı Şırnak’ta geçtiğimiz 26 Eylül’de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Çavuş Yunus Çiçek için Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Şehidin baba ocağına yakın olan Özlem Özyurt Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programda şehidimiz bir kez daha rahmetle anıldı.
Afyonkarahisar Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı koordinesinde düzenenlen programa, 24 Ağustos 2016 tarihinde Bingöl’de şehit olan Şehit Piyade Uzman Çavuş Kerim Üye’nin ailesi ile birlikte Şehitlerimiz; Ömer Sayar, Mehmet Dama, Tayfur Çankaya, Sami Çiftçi, Yasin Mergen, Mehmet Sağlam’ın aileleri de katıldı. Evlatlarını yeni şehit vermelerine rağmen şehit ailelerinin birbirlerine olan desteği ve başsağlığı dilekleri duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.
Yaklaşık bin 500 kişnini katıldığı programa, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Garnizon Şehit Gazi İşlem Sb. Fatih Sağdıç ve eşi, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Doğan Şar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve eşi, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ederek, “Sağ olsun Belediye Başkanımız her daim yanımızda. Afyonkarahisarımıza son dönemde gelen şehitlerimiz için hangi ilçede olursa olsun hepsine ayrı ayrı programlar yaparak onları dualar ile andık. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)