İmaret Camii’nde ikindi namazı öncesinde başlayan programa Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Milletvekili Ali Özkaya, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda emniyet mensubu ve vatandaş katıldı.
Minnetle ve rahmetle anılan tüm şehitlerimizin hiçbir zaman unutulmadığını ve bundan sonra da unutulmayacağını, bu ülkede huzur içinde yaşıyorsak bunu da şehitlerimize borçlu olduğumuzun bilinciyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programı İl Müftülüğü görevlileri tarafından yapılan dualar ile sona erdi.
ASAYİŞ
14 gün önceGÜNDEM
29 Haziran 2022SPOR
29 Haziran 2022GÜNDEM
29 Haziran 2022FUTBOL
29 Haziran 2022ŞAMPİYONLAR LİGİ
29 Haziran 2022GÜNDEM
29 Haziran 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.