Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehit ve gazilerimizin önemini yeni kuşaklara aktarmalıyız”

Bu haberin fotoğrafı yok
“Şehit ve gazilerimizin önemini yeni kuşaklara aktarmalıyız”

Rehberlik Araştırma Merkezinde düzenlenen anma etkinliklerinden sonra, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Şehit Ailelerine ve Gazilere protokol üyelerinin de katıldığı bir yemek verdi

Yemekte Afyonkarahisar protokolünün üyeleri Şehit Ailelerinin masalarına dağılarak birlikte hem yemek yediler hem de sohbet ederek Şehit Ailelerinin acılarını paylaştılar.
Yemek öncesinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, tüm Şehitlerimizi Rahmet ve minnetle andıklarını, ailelerine sabırlar dileğini belirterek, tüm Gazilere de Yüce Allah’tan şifa ve sağlıklı uzun ömürler dileğinde bulundu.
18 Mart Şehitler Gününün vatan topraklarımızı korumak ve savunmak üzere canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen Şehitlerimizi anma adına çok anlamlı bir gün olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu; “ Türk Milletinin bağımsızlığı uğruna verdiği şanlı mücadele sonucunda Türkiye Cumhuriyetinin temelleri Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizin Kahramanlıkları sayesinde atılmıştır. Tarihi zaferlerle dolu bu milletin ve Kahraman Ordumuzun büyük fedakârlıkları sayesinde kazandığı bağımsızlık mücadelesini ve bu uğurda hayatlarını veren şehit ve gazilerimizin önemini her şart ve ortamda yeni kuşaklara aktarmalıyız. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, vatanımız için canlarını feda etmiş Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize ve Şehitlerimizin bizlere emaneti olan bütün sevdiklerine şükranlarımı sunuyorum.”dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti