Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitler takvimi dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Aile,

Afyonkarahisar Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan 2020 Şehitler Takvimi şehit aileleri ve gazilere dağıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi’den yapılan açıklamada, “Vatanımız için en değerli varlığını, canını feda etmiş, şehitlerimizin değerli yakınları ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak adına Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile işbirliği halinde hazırladığımız 2020 Şehitler Takvimi’nin dağıtımı şehit aileleri ve gazilerimiz bizzat ziyaret edilerek takdim edildi.” denildi.
Şehit aileleri ise, “Belediyemiz bizleri unutmayarak her yıl olduğu gibi bu yılda evlatlarımız anısına bir takvim hazırladı. Takvimi basmakla da kalmadı bizzat evlerimize kadar getirdiler. Gönüllerimizde taht kurdular. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek sağolsun her zaman yanımızda. Şimdiye kadar hangi talepte bulunduysak, boş çevirmedi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” dediler.
DERNEKTE TAKVİM BASTIRDI
Öte yandan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından da bastırılan şehitler takvimi de üyelere dağıtıldı. Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, “2020 Şehitler Takvimi derneğimiz tarafından ücreti ödenerek kendi imkanlarımızla ile 500 adet bastırılmıştır. Üyelerimize derneğimizden dağıtmaya başlıyoruz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti