Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlere saygılı açılış – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehitlere saygılı açılış

Afyonkarahisar’da yatırımını Ece Türkiye’nin üstlendiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği alışveriş
merkezi ‘Park Afyon’ açıldı. Açılışta son günlerde meydana gelen terör olayları dolayısıyla herhangi bir şenlik ya da eğlence düzenlenmedi

Eski otogar alanında inşaatı 18 ayda tamamlanan Park Afyon, Afyonkarahisar protokolü tarafından açıldı. Terör olayları nedeniyle şehitlere saygı amacıyla hiçbir müzik, eğlence, şov ve gösterinin yer almadığı açılışa Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak ile Afyonkarahisar protokolü ve vatandaşların katıldı. Açılış öncesi vatandaşlarla protokol ve basın mensuplarının bariyerlerle ayrıldığını gören Vali Güner, “Afyonkarahisar güvenli bir şehir. Halkımızdan ayrılmaya gerek yok” diyerek bariyeri kaldırdı.
60 MARKA İLK KEZ AFYON’DA
Ece Türkiye ve Afyon Girişim yetkilileriyle birlikte alışveriş merkezini gezen Afyon protokolü, alışveriş merkezinin terasından eski otogar çevresini ve alışveriş merkezinin çevresindeki değişikliği de yukarıdan izledi. Protokolün hizmete giren mağazaları gezerek ürünleri incelediği Afyon Park’ta, Afyonkarahisar’da bulunmayan 60 ulusal marka da ilk kez Afyonkarahisarlılarla buluştu. Toplamda 160 mağazanın yer aldığı 4 katlı Park Afyon’da, 45 bin metrekare kiralanabilir alana sahip. Ulusal ve uluslararası moda markalarının yanı sıra çok katlı mağaza, süpermarket, teknoloji market, çocuk eğlence merkezi, buz pisti, bowling salonu, sinema ve 2 bin kişi oturma kapasiteli yeme içme alanının yer aldığı alışveriş merkezinde kafe ve restoranlar da yer alıyor. Binden fazla aracı alabilen otoparka da sahip olan Park Afyon’dayaklaşık bin 400 kişiye istihdam sağlanacak.
AFYON
YATIRIMLARLA İLERLİYOR
Afyon Park için yatırımın önemine dikkat çeken Vali Güner basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar’ın yatırımlarla her geçen gün daha da ilerleyeceğine inandığını söyledi. Alışveriş merkezinin, Afyonkarahisar’ın prestiji haline geleceğini de vurgulayan Güner, “120 işadamının beraber böyle işe kalkışmaları, birlik ve beraberliğin göstergesidir. Kendilerini kutluyor, emeği geçen herkese Afyonkarahisar adına tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ŞEHRE KATKI
SAĞLIYOR
İşadamlarının bir hayal kurup, gerçeğe dönüştürdüklerini belirten Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, yatırımın hayırlı olmasını diledi. Günümüzde alışveriş merkezlerinin şehirler için okullar, parklar ve diğer sosyal yaşam alanları kadar önemli bir sosyal yaşam alanı haline geldiğini kaydeden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise şunları söyledi, “AVM’ler insanlar için yaşam için önemli hale geldi. Bu tür yatırımlar, şehre katkı sağlıyor. Özellikle öğrenciler, bu tür kapalı ortamlarda hoşça vakit geçiriyor. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Kiğılı Park Afyon AVM mağazası açıldı

Yurt içinde 67 şehrinde 225 mağaza ile
hizmet veren Kiğılı, Afyonkarahisar’daki
ikinci mağazasını şehrin yeni alışveriş
merkezi Park Afyonkarahisar’da açtı

Kiğılı, Afyonkarahisar’da bulunan Park Afyon AVM’deki mağazasının açılışını dün gerçekleştirdi. 238 m² alan üzerine kurulu Park Afyon AVM mağazası, Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak.
Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılış ile ilgili yaptığı açıklamada “En yeni mağazamız olan Park Afyon AVM’deki Kiğılı mağazasıyla Afyonkarahisar halkı ile ikinci kez buluşmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

TeknoSA, yeni mağazasını Afyon Park AVM’de açtı

TeknoSA, Afyonkarahisar’daki 2. mağazasını
Afyon Park AVM’de açtı

Mağaza ağını genişleten TeknoSA, “Herkes için Teknoloji” felsefesi ile tüketicilere değer katan yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Toplam 2.018 metrekare alanda hizmet verecek olan Afyon Park TeknoSA Exxtra, TeknoSA’nın Afyon’daki 2. mağazası olacak.
Exxtra mağaza özelliklerini taşıyan tek katlı mağazada, elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine ve beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok üründe TeknoSA ziyaretçilerine avantajlı fırsatlar sunuluyor.