Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrin Doğu Ve Batı Yakasını 2. Bir Yolla Rahatlatmak İstiyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrin doğu ve batı yakasını ikinci bir yol ile bağlayarak trafik akışını rahatlatmak istediklerini belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, projeleri arasında yer alan 2. Şehir Yolu Projesi hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkan Adayı Uluçay, konu hakkında şunları kaydetti: “Şehrimizin artan nüfusu ve gelişen ekonomisiyle birlikte ulaşım altyapımızın önemi de arttı. Bu bağlamda 2. Şehir Yolu Projemizle Afyonkarahisar’ımızın mevcut trafik yükünü hafifletecek ve şehir merkezimizdeki ulaşımı daha verimli hale getireceğiz. Şehrimizin doğu ve batı yakasını ikinci bir yol ile bağlayarak trafik akışını rahatlatacağız. Proje sayesinde trafik daha akıcı hale gelirken, aynı zamanda da hemşehrilerimizin zamandan tasarruf etmelerini sağlayacağız. Gidiş geliş bölünmüş yol ve akıllı şehir sistemine entegre ışıklandırması ile hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.