Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehrin spordaki başarısına katkı sağladınız”

Kadınlar 2. Ligde mücadele

Kadınlar 2. Ligde mücadele etmeye hazırlanan Afyon İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’nın Yönetim ve teknik ekibi Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Zeybek misafirlerine şehrin sportif anlamda başarısına katkı sağladıkları için teşekkür etti

2020-2021 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, Spor Direktörü Adnan Kasabalı, Yardımcı Antrenörler Mustafa Kılınç ve Alaattin Yeşilçay, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti.
Afyon İdman Yurdu’nun 2. Ligde mücadele etme hakkı elde ettiğini ifade eden Kulüp Başkanı Cemalettin Karabıyık, “Hedefimiz doğrultusunda da doğru bir yol izlerken Milli Takım havuzuna da 3 oyuncu kazandırmayı başardık. Geçtiğimiz sezon ligde başarı elde ederken de sizin maddi ve manevi desteğinizden de büyük güç aldık. Yeni sezonda da katkılarınızın bizi daha güçlü hale getireceğine inanıyoruz ve desteğinizi bekliyoruz.” dedi.
Son yıllarda Türkiye’de kadın futbolunun da önemli bir ivme yakaladığını söyleyen Başkanı Zeybek, “Türkiye’nin en önemli spor kompleksine sahip, Dünya Motokros Şampiyonası’nın yapıldığı, Basketbol Süper Lig ve Efeler Ligi’nde takımları olan erkek futbol takımı ile 2. ligde mücadele ederek sporun her alanında bireysel başarılı sporculara sahip bir şehirde kadın futbolunun da 2. ligde temsil edilmesi bu şehrin sportif zenginliğidir. Afyon Belediyesi olarak spora destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. İmkanlarımız dahilinde gelecek sezonda da maddi, manevi desteklerde bulunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
HEYET KUZU’YU DA ZİYARET ETTİ
Afyon İdman Yurdu heyeti daha sonra Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Cansel Kuzu’yu ziyaret etti. Ziyarette takım hakkında Kuzu’ya bilgi veren Başkan Karabıyık, desteklerini beklediklerini ifade etti. Kuzu, Afyonkarahisar’da bir çok alanda desteklerinin olduğuna dikkat çekerek kadın futbol takımına da destek vereceklerini ifade etti.