Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şeker Fabrikası’nın muammen bedeli arazi bedeli değil”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl
“Şeker Fabrikası’nın muammen bedeli arazi bedeli değil”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Erdal Gümüş parti binasında düzenlediği basın toplantısında İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Av. Esra Yılmaz’ı tanıtarak, parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Afyonkarahisar genelinde teşkilat çalışmalarının devam ettiğini dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, 1. Olağan İl Kongresinin 11 Mart 2018 tarihinde yapacaklarını dile getirdi.
TEŞKİLAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar’da hızla devam eden teşkilat çalışmalarına değinen İl Başkanı Gümüş, İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Av. Esra Yılmaz’ı basın mensupları aracılığı ile Afyonkarahisar kamuoyuna tanıttı. Gümüş, “25 Ekim 2017 tarihinde partimiz kurulduktan sonra bizde Afyonkarahisar’da teşkilatlanma çalışmalarımızda sona doğru geldik. İlçelerdeki teşkilatlarımızı tamamlamak üzereyiz. Şuana kadar ilçe kongrelerimizi yaptık. 11 Mart 2018 tarihinde de 1. Olağan İl Kongremizi yapacağız. Teşkilat çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Meral Akener’in ifade ettiği gibi yollara düşeceğiz. Bu aşamada da genel merkezimizin bize verdiği talimat doğrultusunda da Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanlığına Av. Esra Yılmaz atandı. Afyonkarahisar’daki gençlik kolları teşkilatlanması için birlikte yapacağız” dedi.
ABD’DE TERÖRLE MÜCADELEMİZE YÖN VERMEK İSTİYOR
ABD’nin Türkiye’nin terörle mücadele konusundaki söylemleriyle ilgili cesareti nereden aldığını soran İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gümüş, şöyle konuştu:
“Biliyorsunuz Türkiye en önemli gündem maddelerinden bir tanesi Afrin’e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatıdır. Zeytin Dalı Harekatına katılan güvenlik güçlerimiz can siparane bir şekilde operasyonu yürütmektedirler. Bunun yanı sıra ABD’de terör mücadelemize yön vermek istemekte ve ülkemiz içerisinde yapmamızı istemektedir. Kendisi 3 bin km’den gelmiş ve burada ortalığı karıştırıyor. Ama bize de diyor ki sınırlarınız içerisinde terörle mücadele edin. Burada asıl değinilmesi gereken nokta ise ABD bu cesareti nerden bulmaktadır. Ayrıca biliyorsunuz Hollanda meclisi 1915 olaylarındaki sözde ermeni soykırımını tanıdı. Biz buradan gerekli tedbiri verirken eyyy Almanya eyyy Hollanda demekle olmuyor.”
ŞEKER FABRİKALARI ÖZELLEŞTİRİLMEMELİ
Kar eden şeker fabrikalarının satılmasının tamamıyla yanlış olduğunu dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Gümüş, “Türkiye’de bir çok kesimi ilgilendiren Şeker fabrikalarının satışı konusu var. Biz bu olaya 3 noktadan bakıyoruz. Ekonomi, sosyal ve sağlık acısındaki boyutlarına bakıyoruz. Ekonomik boyutuna baktığımızda şeker fabrikalarının 10 Milyon TL tutarından satış bedeli var. Ben buradan şunu sormak istiyorum. Geçen yıl Konya’nın Ilgın ilçesindeki şeker fabrikasının bir yıllık karı 33 Milyon TL’dir. 1 yılda 33 Milyon TL kar eden bir fabrika neden 10 Milyon TL’ye satılıyor. Daha önce SEKA satıldı. Daha sonra Çimento fabrikası satıldı. Özellikle SEKA fabrikasını alan kişi içerisindeki malzemeleri satmak suretiyle fabrikayı aldığı bedelin 3 veya 4 katını aldı. Şuan ki şeker fabrikasının muammen bedeli arazi bedeli değildir. Ayrıca içerisinde bir çok makine gibi araç ve gereç vardır. Ayrıca çiftçilerimizi de yakından ilgilendirmektedir” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Gençlik Kolları Yılmaz’a emanet

İYİ Parti İl Başkanlığı’nın haftalık olağan basın toplantısında Av. Esra Yılmaz’ın Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandığı duyuruldu. Kendisini tanıtan Yılmaz, “1991 Afyonkarahisar doğumluyum. Gençlik Kolları Başkanlığı’na atandım. İnşallah her şey iyi olacak, güzel olacak. Gençlerimizle birlikte Afyonumuzu daha iyi bir hale getireceğiz” dedi.