Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şeker: Kesinlikle aday değilim – Kocatepe Gazetesi

Şeker: Kesinlikle aday değilim – Kocatepe Gazetesi
Şeker: Kesinlikle aday değilim

Sandıklı Belediyespor’un istifa eden ve bu Cumartesi günü yapılacakkongrede tekrar aday olacağı söylenen Adem Şeker, basın açıklaması yaparak kesinlikle aday olmayacağını bildirdi

Sandıklı Belediyespor’un genel kurul toplantısı geçen hafta yapılmak istenmiş ancak yeterli çoğunluğun sağlanaması üzerine kongre bir sonraki haftaya ertelenmişti. Hafta içi bazı haber kaynaklarından elde edilen bilgilerde de Adem Şeker’in kongrede aday olabileceği ifadele edilmekteydi. Dün de Adem Şeker yazılı bir basın açıklamasıyla dedikodulara son noktayı koydu. Adem Şeker, kesinlikle aday olmayacağının altını çizdi. Sandıklı Belediyespor’un istifa eden ve bu Cumartesi günü yapılacak kongrede tekrar adaylığını bırakacağı söylenen Adem Şeker, basın açıklaması yaptı. Şeker, Cumartesi günü yapılacak ikinci kongre toplantısında aday olmayacağını açıkladı.
Şeker: Asla aday olmayacağım
Sandıklı Belediyespor’un Kulüp Başkanı Adem Şeker, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sayın Belediye Başkanımız İsmail Elibol’un onursal başkanlık görevini bırakacağını açıklamasından sonra benim ve yönetim kurulumuzun göreve devam etmeyeceğimizi ve tekrar aday olmayacağımızı bildirdik. Buna rağmen basında çıkan ve benim beyanatım olmayan haberlerde ‘Kesin olmamakla beraber aday olacağım’ söylemi dolaşmaktadır. Biz başta Sayın Belediye başkanımız İsmail Elibol olmak üzere ben ve yönetim kurulu üyelerimiz kulüp başkanlığına kesinlikle aday olmayacağız. Kulübe şahsi olarak verdiğimiz borçlardan feragat edeceğiz ve gelecek olan yönetime kulübü teslim edeceğiz. Önümüzdeki yapılacak olan kongrede Belediye ismi kaldırılarak Sandıklıspor, halkın takımı olacaktır. Başta Belediye başkanımız İsmail Elibol olmak üzere yönetim kurulumuzda bulunan Erol Mezgil, Hasan Tekin, Mustafa Gürel, Mustafa Erkalan, Eyüp Kırcı, Ali Arslan, Mustafa Nihat Akti ve Kenan Güler’e ayrıca bizlerden ve takımımızdan desteklerini esirgemeyen taraftarlarımıza, bizlere sahip çıkan ve çıkmayan tüm herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

Haber: R. Hüseyin Biçer