Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şeker Ortaokulu’nda Örnek Proje

Işıklar Beldesi’nde, Şeker Ortaokulu öğrencilerine “Temiz Tutun, Yeşil Tutun” adlı proje ile temiz çevre bilincinin aşılanması hedefleniyor

Işıklar Beldesi’nde, Şeker Ortaokulu

Afyonkarahisar Merkeze bağlı olan Işıklar Beldesinde Şeker Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Edanur Çınar liderliğinde yürütülen “Temiz Tutun, Yeşil Tutun” (Keep it clean, keep it green) adlı proje ile gezegen için sürdürülebilir bir gelecek oluşturulması küresel amacı güdülüyor.

Şeker Ortaokulu’nda Örnek Proje

“Temiz Tutun, Yeşil Tutun” adlı projenin yürütücüsü İngilizce Öğretmeni Edanur Çınar, proje hakkında şunları kaydetti: “Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine odaklanarak, özellikle ‘Herkes için uygun fiyatlı, güvenilir, sürdürülebilir ve modern enerjiye erişimin sağlanması’ çevre bilincinin aşılanması ve gelecek nesillere temiz çevrenin aktarılması ortak payda olmuştu. Öğrencilerimiz imkan dahilinde sürdürebilir enerji kaynakları hakkında bilgiler toplamış ve önemini belirten sloganlarla diğer ülkelerle online bir araya gelerek konuları tartışmış, sanal ve gerçek gezilerle kaynağından bilgiler toplamışlardır. Projede Türkiye başta olmak üzere Romanya, Yunanistan, İspanya, Hırvatistan, Gürcistan ve Portekiz toplamda 27 öğretmen 159 öğrenci eş zamanlı çalışmaktadır. Proje logosu için öğrencilerimizin tasarımı oylama ile seçtik. Öğrencilerimize temiz çevre bilinci kazandırmak en büyük hedefimizdir.”

Şeker Ortaokulu’nda Örnek Proje

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti