Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sel alt yapıyı izledi – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonunda Karşıyakaspor’u 7-0
Sel alt yapıyı izledi

Hafta sonunda Karşıyakaspor’u 7-0 gibi farklı bir skor ile geçen AFJET Afyonspor U-17 takımının müsabakasını AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel maçı izledi. Alt Yapı Sorumlusu Kemal Özkara ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Bayaman ile gelecek vaat eden oyuncuları izleyen Sel, Altınordu sisteminin bir tık üzerinde olacak şekilde alt yapı çalışmaların hız verdiklerini aktardı.
“HEDEFİMİZ AHLAKLI
 BİREYLER YETİŞTİRMEK”
U-17 Takımını izlerken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Sel, “Bizim buraya geçtiğimiz yaz sezonunda 7-8 vilayetten 600-700 oyuncu gelmişti. Bunların içerisinde çok yetenekli gençler vardı. Bunların bir kısmı devam ediyor, bir kısmı ise memleketlerine geri döndü. Hedefimiz bu çocuklarımızı hem sporcu olarak yetişmelerini sağlamak hem de ahlaklı bireyler olmalarını sağlamak. İnşallah bunlar 2-3 yıl içerisinde profesyonel kapasitede oynayabilecek çocuklarımız. Şu anda zaten alt yapıdan 3 oyuncumuz A takımla antrenmanlara çıkıyor. Devre arasında da kampa gidenler oldu. Hedefimiz, bir Altınordu hatta onun bir tık üzerinde oyuncular yetiştirmek” dedi.
“DAHA DA İLERİ
GİDECEĞİZ”
Hedefleri doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini söyleyen AFJET Afyonspor Alt Yapı Sorumlusu Kemal Özkara, “Alt yapıda toplam 6 kategoride liglere katılıyoruz. Kendi grubunda şampiyon olan takımlarımızı şampiyonalara götürmek için hazırlıklarımız da sürüyor. Hedefimiz, alt yapıdan her sene 1-2 oyuncumuzu A takıma kazandırmak. Tabii ki projelerimiz var inşallah yönetimimizin de destekleri ile daha da ileri gideceğiz” ifadesine yer verdi.  
OĞLUNUN MAÇINI İZLEMEK İÇİN ANTALYA’DAN GELİYOR
AFJET Afyonspor U-17 ve U-19 takımlarında forma giyen İsmet Efe Yol’un babası her hafta oğlunun maçını izlemek için Antalya’dan Afyon’a geldiğini vurguladı. Oğlu Yol’un eğitimine Afyonkarahisar Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam ettiğini aktaran baba Nil Yol, oğlunun maçlarını kaçırmadan izliyor. Oğlu ile gurur duyduğunu söyleyen Yol, oğlunun seçmelerde kalan 5 oyuncudan birisi olduğunu söyledi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti