Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sel köylerdeki çalışmaları gördü – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sel köylerdeki çalışmaları gördü

Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İGM Başkanı Salih Sel, “İl genelindeki tüm köylerimizde hummalı bir çalışma içindeyiz” dedi

Afyonkarahisar merkeze bağlı köyleri ziyaret eden İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, köylerde yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Köylere hizmete devam ettiklerini ifade eden Sel, “Bugüne kadar AK Parti hükümetlerinin çıkartmış olduğu 5302 sayılı kanunla İl Özel İdarelerinin ve İl Genel Meclislerinin köylere önem vererek, sorunlara köklü çözümler ürettiğini” belirtti.
Afyonkarahisar genelindeki köyleri ziyaret ederek yapılan yatırımları yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, merkeze bağlı Anıtkaya, Kızıldağ ve Sarık köylerini ziyaret etti. İlk olarak Anıtkaya köyünü ziyaret eden Sel, muhtar Mehmet Soylu ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Anıtkaya köyünde yapımı devam eden parke çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Sel, “2015 yılı içinde Merkez dahil 18 ilçeye halı saha yapılmış olup, bunlardan bir tanesi de Anıtkaya köyümüze yapılarak hizmete sunulmuştur. Ayrıca Anıtkaya köyümüzde parke döşeme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Aynı zamanda köyümüze bir düğün salonu da inşa edeceğiz” dedi.
KIZILDAĞ KÖYÜMÜZDE
HİZMETLER SÜRÜYOR
Anıtkaya’nın ardından Kızıldağ köyüne geçen Başkan Salih Sel, İl Özel İdare’nin yaptığı çalışmaları yerinde inceledi. Kızıldağ’a yapılan yatırımlardan bahseden Sel, alt ve üst yapının yanı sıra oyun parkları inşa ettiklerini ifade etti. Kızıldağ köyü muhtarı Hüseyin Örnek’ten köylerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Sel, son olarak Sarık köyüne gitti. Sarık köyünde kullanılan mevcut köprünün genişletilmesi için incelemede bulunan Sel, köprü ile ilgili gerekli çalışmalarda bulunulacağını ifade etti.
YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Yaptığı ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, köylere yönelik yatırım ve hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı. Sel, “Köylerimizde yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Anıtkaya köyümüzde yapımı devam eden parke taşı çalışmasını yerinde gördük. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyor ve kısa bir süre içerisinde çalışmalar tamamlanacak. Ayrıca Kızıldağ köyümüzdeki çalışmaları da yerinde gördük. Sarık köyümüzdeki mevcut yol ve köprünün genişletilmesi gündeme geldi. Sarık köyüne giderek muhtar ve vatandaşlarla yerinde köprüyü inceledik. İlgililerden bilgiler aldık. İl Genelindeki bütün köylerimizde hummalı bir çalışma içerisindeyiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)