Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sendikacılar, dayanışma derneği kurdu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sendikacılar, dayanışma derneği kurdu

Afyonkarahisar’da Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Dernek, basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi

Afyonkarahisar’da sendikacıların bir araya gelmesi ve dayanışmasını kuvvetlendirmesi için Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kuruldu. Dernek’in kurucu başkanı Niyazi Avcı, dernekleşmenin Türkiye’de önem kazanmaya başladığına dikkat çekti. Avcı, “Amacımız ekonomik ve sosyal anlamda emekli olan ve çalışan üyelerimizin fikir ve düşüncelerinin sosyal aktivitelerde değerlendirilmesi ve emeklinin emeğinin ikinci kez değerlendirilmesi, üyelerimizin kültürel ihtiyaçları için gezi ve etkinlikler düzenlenmesi, kurulan derneklerle yakın temas içerisinde hareket ederek üyelerimizin her alanda bilgi sahibi olmasını sağlamak, iş yerlerinde faaliyetlerini sürdüren sendikacılarımızın eylem ve söylemlerine destek olmaktır” dedi.
Dernek’in kurucular kurulunda şu isimler yer aldı: Ömer Çelik, Şükrü Balık, Erol Derya, Nihat Koçak, Ahmet Ünver, Niyazi Avcı, Bekir Döner, Yücel Şahin, Cengiz Avcı, Muharrem Uslu, Hikmet Bülbül, Murat Karamoçu, Süleyman Göktepe, Mehmet Arık, Talat Akdeniz, Mehmet Argadal, Saim Türker.

Merhum gazeteciler unutulmadı

Sendikacılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği kurucu başkanı Nevzat Avcı, merhum gazeteciler Fatih Gümüş, Recep Yaşayacak, Şükrü Küçükkurt, İbrahim Küçükkurt’un değerli kişiler olduğunu belirterek “Kendilerini rahmetle anıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti