Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sendikalar ayrı bir öneme sahip

Sendikalar ayrı bir öneme sahip
Sendikalar ayrı bir öneme sahip

Kamu Kurum ve Kuruluşlara ziyaretlerini devam ettiren Vali Mustafa Tutulmaz, İlimizde faaliyetlerini sürdüren memur ve işçi sendikalarına ziyarette bulundu. Vali Tutulmaz gün içindeki ziyaretleri kapsamında Kamu-Sen İl Temsilciliği, Eğitim-İş İl Temsilciliği, Memur Sen İl Temsilciliği ve Türk İş İl Temsilciliğini ziyaretleri esnasında sendika yetkililerinden bilgiler alarak tüm sendikalara görevlerinde başarılar diledi.
KURUM VE KURULUŞLARIN YANINDAYIZ
Sendikaların kamu ve özel sektörde ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Vali Tutulmaz, “Bizler sürekli olarak kurum ve kuruluşların yanındayız. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek, kalıcı ve güzel eserler bırakmak adına üstelendiğimiz sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bizlerin bu gayretlerine kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütleri de destek vermektedir. Bu anlamda halka hizmet etmek adına çalışan başta işçi ve memur sendikaları olmak üzere herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
BİRLİK VE BERABERLİKTEN
KUVVET DOĞAR
Sivil toplum örgütlerinin toplumda önemli bir yerinin olduğunu hatırlatan Vali Tutulmaz, “Her zaman birlik ve beraberlikten kuvvet doğar. Aynı fikir ve görüşten olan insanlar bir araya gelerek hem kendilerini geliştirirler hem de kendilerine ve çevrelerine faydalı hizmetler ortaya koyarlar. Günümüzde de devlet ve sivil toplum kuruluşları içi içe hareket etmektedir. Sosyal devlet anlayışı da zaten bunu gerektirir. Bu nedenle bu vatan ve bu millet için çalışmalar sürdüren kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını yürekten tebrik ediyor, daima destekçileri olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi.