Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenel: Biz kimseyi ötekileştirmeden kucaklıyoruz

Şenel: Biz kimseyi ötekileştirmeden kucaklıyoruz

SP İl Başkanı Adnan Şenel bayramların birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirterek Kurban Bayramını kutladı. Şenel, “Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklıyoruz.” dedi.
Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başknlığı’nda bugün öğleden sonra bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa; SP İl Başkanı Adnan Şenel, Merkez İlçe Başkanı Hasan Ayva, yönetim kurulu üyeleri, partililer katıldı.
SP İl Başkanı Adnan Şenel gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine verdiği demeçte mübarek Kurban Bayramını kutladı. Şenel şöyle konuştu: “Öncelikle mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. Bayram vatanımıza, milletimize tüm insanlığa hayırlı olsun diyoruz. Bugünler birlik ve beraberliğimizin günüdür. Onun için biz hiç kimseyi ötekileştirmeden kucaklıyoruz. Ne kadar güzel ki bizim Afyonumuz da siyasi partilerimiz birbirlerini ziyaret ediyorlar. Yaklaşık 6 kadar partimizin temsilcileri sağ olsunlar ziyaretimize geldiler. Bizde onlara idaei ziyarette bulunuyoruz. Karşılıklı olarak iyi ve güzel temennilerimizi birbirimize iletiyoruz. Öncelikle Afyonumuzun ve Afyonlu hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutluyoruz. Dana sonra da tüm Türkiye ve İslam Âleminin Kurban Bayramını kutluyoruz. Sizlerin sayesinde bizler onlara ulaşıyoruz. Allah razı olsun. Bu arada Kocatepe Gazetesine de teşekkür ediyoruz. Her zaman her bayramda, her yerde doğruyu, iyiyi, ilkeli mesajları iletiyorlar.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi.