Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seni dinlemeyeni dinleme” deyip salonu terk ettiler

Bu haberin fotoğrafı yok
"Seni dinlemeyeni dinleme" deyip salonu terk ettiler

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in telekonferans yöntemiyle katıldığı yıl sonu seminerini protesto etti. Sendika üyeleri, seminer sırasında Bakan Dinçer konuşurken salonu terk etti

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in 81 ilde telekonferans yöntemiyle katıldığı öğretmenler için yıl sonu semineri, Afyonkarahisar’da protesto edildi.
Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda sabah saat 09.00’da başlayan seminerin 10 dakikasını dinleyen Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, Şube Başkanı Ömer Akyıldız’ın çağrısıyla konferans salonunu terk etti. Salona girmeden önce öğretmenlere “Seni dinlemeyeni, sen de dinleme” yazılı bir bilgilendirme notu dağıtan sendika üyeleri, eylemden sonra da bir basın açıklaması yaptı.
ÖĞRETMENLER AŞAĞILANIYOR, KÜÇÜMSENİYOR
Afyon Lisesi’nin bahçesinde öğretmenler adına konuşan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, “Göreve geldiği ilk günden itibaren, eğitim sisteminin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek yerine her fırsatta eğitim emekçilerinin emeğini küçümseyen, yanlış bilgilerle öğretmenlerin üç ay tatil yaptığını, öğretmenlerin niteliksiz olduğunu ve az derse girdiklerini iddia eden, her fırsatta öğretmenleri aşağılayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’i protesto ediyoruz” dedi.
“BUNU HAKKETMİYORUZ”
Akyıldız, öğretmenlerin Türkiye’nin her yerinde fedakârlıklarla görevlerini yerine getirmeye çalıştığını hatırlatarak “OCED ortalaması 1663 saat olmasına rağmen, Türkiye’deki öğretmenler 1808 saat çalışmaktadır. OECD ülkeleri içinde en fazla çalışan Türkiye’deki öğretmenlerdir. Emeklerimizin aşağılanmasını ve yaptığımız işin değersiz gösterilmek istenmesini kesinlikle hakketmiyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti