Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serdar Ortaç’ın Ne Fabrikası Var?

Uzun zamandır kronik sinir sistemi hastalığı olarak bilinen Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç’ın ne fabrikası var?

Uzun zamandır kronik sinir

Sayısız bestesi ve şarkıları ile Türk pop müziğinin hafızalara kazınan isimlerinden olan Serdar Ortaç, kumar bağımlılığı ve kumarda kaybettiği paralar nedeniyle bir dönemler gündem olmuştu.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın babası kendisine ait olan küçük bir dükkanda torna tezgahı ile uğraşan bir plastik kalıpçısıydı. Ortaç ise babasının mesleği olan ve 43 yıl ayakta tutmuş olduğu sayılı sektörler arasında yer alan torna sektöründe işleri bilmesinden dolayı geri dönüş yapmış ve ‘’Ortaçlar Şirketine patron olmuştur.  Babasının ölümünden sonra ünlü sanatçı travmalar geçirmiş yeni albümü olan ‘’Ray’’ parçasının konserlerini ise ertelemiştir. Ünlü sanatçı babasının vefatından sonra babasına ait olan tüm iş yerlerini almıştır. Ortaç, küçük yaşlarda baba mesleğini öğrenmiş, ve babasının şirketinin başına geçmiştir. Fakat ilerleyen yıllar sonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sahne aldığı bir otelde vermiş olduğu röportajda 20 yıl kumar oynadığı ve kumarda 50 milyon TL kaybettiğini açıkladı.