Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seri Katilin İtirafı mezar açtırdı

Bu haberin fotoğrafı yok
Seri Katilin İtirafı mezar açtırdı

Konya ve Afyonkarahisar’ında 2’si kadın 4 kişiyi gasp ettikten sonra tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan inşaat işçisi 30 yaşındaki E. G. ‘nin, öldürdüğünü itiraf ettiği Azerbaycan uyruklu 40 yaşındaki Hacer Rahimova’un mezarı açıldı. Gırtlak kanserine bağlı damar patlaması ve beyin kanamasından öldüğü söylenen Hacer Rahimova’nın mezardan çıkartılan cesedi, cinayete kurban gidip gitmediğinin saptanması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 40 gün içinde Akşehir ve Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçelerinde 2’si kadın 4 kişinin gasp edilip öldürüldüğü, 1 kişinin de yaranlamasının ardından çalışma başlattı. Bu kişilerden tabancayla başından vurularak öldürülen Türkan Sargut’un kredi kartıyla ATM cihazından para çekince kimliği saptanan seri cinayetlerin şüphelisi E. G. , geçen çarşamba günü iftardan sonra Akşehir’de 2 ay önce kiraladığı evinde gözaltına aldı.
Dün polisdeki sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan E. G. ‘nin polisdeki sorgusunda, 11 Ağustos günü Akşehir’in Gölçayır Beldesi’nde evinin yaklaşık 100 metre ilerisinde 58 yaşındaki çiftçi Yakup Okumuş’u başından tabancayla vurup öldürdükten sonra cep telefonunu gasp ettiğini, birgün sonra da Afyonkarahisar’ın Sultandağı İlçesi’ne bağlı Çamözü Beldesi’nde 65 yaşındaki Türkan Sargut’u gasp edip aynı şekilde öldürdüğünü, 23 Ağustos günüde yine Sultandağı İlçesi’ne bağlı Kırca beldesinde TIR ile mola veren şoför Korhan Ersoy’u silahla yaraladığını ve yanında bulunan kayınbiraderi Gökhan Eser’i de başından vurarak öldürdüğünü itiraf etti.
19 Temmuz Perşembe günü Akşehir İlçesi Doğrugöz Beldesi’nde tarlada çalıştığı sırada yüzük ve küpesi gasp edilip bıçaklanarak öldürülen 63 yaşındaki Arife Korkmaz cinayetini kendisinin işlemediğini ileri süren E. G. , 6 Ağustos günü Akşehir’in Beşkaya Mahallesi’ndeki bir evde Hacer Rahimova’yı öldürdüğünü itiraf etti. E. G. , ifadesinde, hırsızlık amaclı eve girdiğini ama karşısına evdeki kadının çıkması üzerine tabancayla ateş ederek boynundan vurup öldürdüğünü ardından kadının parmağındaki yüzü alıp kaçtığını söyledi.
Adana’dan inşaat ve karayolu yol yapımında işçi olarak çalışmak üzere Nisan ayında Akşehir’e geldiğini ve işsiz kaldıktan sonra da hırsızlığa başladığını anlatan E. G. ifadesinde, “İçimden bir ses öldür, diyordu. Ben de öldürdüm” dedi.
E. G. ‘nin itirafı üzerine beşinci kurban olan Hacer Rahimova’nın mezarı bu sabah açılıp, cesedi otopsi yapılmak için adli tıp kurumuna gönderildi. 1 yıl önce 50 yaşındaki Ahmet M. ile evlenip Akşehir’e yerleşen Rahimova’nın ilk otopsi raporunda gırtlak kanserine bağlı damar patlaması ve beyin kanaması sonucu öldüğünün belirtildiği öğrenildi. (Kocatepe)