Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serteser, ilk 500’e giren Oruçoğlu Yağı’ı kutladı

Serteser, ilk 500’e giren Oruçoğlu Yağı’ı kutladı

İstanbul Sanayi Odası’nın yaptığı İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı bir firma yer aldı. Oruçoğlu Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 2020 Yılı İlk 500 Sanayi Kuruluşu arasında 380’inci oldu

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İlk 500’de yer alan Oruçoğlu Yağ firmasını kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Serteser, kutlama mesajında şu ifadeleri kullandı:
“İstanbul Sanayi Odası’nın 2020 Yılı İlk 500 Büyük Kuruluş Araştırması’nda, Afyonkarahisar’dan Oruçoğlu Yağ Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin yer almasından memnuniyet duydum. Geçen yıl yapılan araştırmada İlk 500 arasında 429’ncu olan Oruçoğlu Yağ, 2020 yılında, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınına rağmen, büyük bir atılım yaparak 380’inci sırada yer almıştır. Şirketin yöneticilerini ve çalışanlarını gönülden kutluyor; başarılarının devamını diliyorum. Bu vesile ile,tam bir yıl önce kaybettiğimiz Oruçoğlu Yağ’ın sahibi merhum Hakan Bahçeci’yi de rahmet ve minnetle anıyorum. Afyonkarahisar, yerüstü ve yeraltı zenginlikleri, iş insanları ve sanayicilerimizin yatırımları ile ‘İddialı Şehir’ olarak öne çıkmaya başladı. İlimizdeki büyük potansiyelin, iş insanları ve sanayicilerimiz vasıtasıyla daha çok harekete geçirileceğine gönülden inanıyor; istihdamı ve üretime zorlu koşullara rağmen devam eden şirketlerimize teşekkür ediyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi