Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sessiz geldi, sessiz gitti

Memleket Hareketi kapsamında sessiz

Memleket Hareketi kapsamında sessiz bir şekilde Afyonkarahisar’a gelen Muharrem İnce, Anıt Park ile Uzun Çarşı’da esnaf ve vatandaşlarla ayaküstü görüşerek yine sessiz bir şekilde kentten ayrıldı

 

Afyonkarahisar’a Memleket Hareketi gezisi kapsamında gelen CHP’li Muharrem İnce, Zafer Meydanı’nda otobüsten inip Uzun Çarşı boyunca esnaf gezisi yaparak halkla sohbet etti. Yürüyüş boyunca vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektiren Muharrem İnce koronavirüs tedbirleri kapsamında temastan kaçındı.
“ARTIK SİYASETÇİ VATANDAŞLARIN
TEK TEK AYAĞINA GİDECEK”
Memleket Hareketi kapsamında 25. vilayet olarak Afyonkarahisar’a geldiklerini belirten İnce, “Memleket Hareketi’nin kurucularıyla birlikte Türkiye’yi karış karış gezmeye devam ediyoruz. Afyonkarahisar 25. vilayetimiz, arkadaşlarım benimle nöbetleşe olarak geliyorlar ve Türkiye’deki derin yoksulluğu yerinde görüyoruz. Dünya da bir yeni normal var. Yeni bir durum var. Yani pandemiden öncesi ve pandemiden sonrası diye bir durum var. Bu salgınla birlikte her şey değişti. Sağlıkta artık tedaviden ziyade korunma öne çıktı. Eğitim uzaktan olmaya başladı. Ticaret internet üzerinden olmaya başladı. Her şey, her şey aklınıza ne geliyorsa. Televizyon kanalları çok fazla izlenmez oldu. Gazeteler internet üzerinden okunur oldu. Siyasette bundan nasibini alacak tabiki. Siyasette önceden şöyle yapıyorduk, bir araya geliyorduk. Önceden duyuru yapıyorduk. Partiye, örgütlere, medyaya şu gün şu saatte, şurada miting yapacağız diyorduk. Millet oraya toplanıyordu. Siyasetçi de gelip oraya konuşmasını yapıyordu. Artık bu yeni durumda bu mümkün değil. İnsanları bir araya toplayıp, toplu mekanda onlara konuşmak yerine siyasetçi onların tek tek ayağına gidecek. Biz de bunu yapıyoruz. Şehrin en işlek caddesine giriyoruz, orada esnafı dolaşıyoruz. 81 vilayeti bu şekilde gezip sokakta insanlarla dertleşiyoruz, basınla bilgilerimizi paylaşıyoruz.” dedi.
“ÇAKMA YERLİ VE MİLLİ OLANLAR
EJDER MEYVELİ SMOOTHİE YERLER”
Yerli ve milli olanların Afyon kaymağı ve lokumu yediklerini belirten İnce, “İşte az önce gördünüz lokum ikram ettiler. Türkiye’de siyaset yerli ve milli olduğunu iddia edenler vardır. Yerli ve milliler Afyon kaymağı ve lokumu yer. Ama gerçekte yerli ve milli olmayıp çakma yerli ve milli olanlar da ejder meyveli smoothie yerler. Gerçek yerliler Afyon mermeri kullanır, çakma yerliler Hindistan yeşili mermerini kullanır. Onun için bu ülkenin gerçekten yerli siyasetçilere ihtiyacı var. Bu ülkenin bir barışmaya, bu ülkenin bir üretmeye ihtiyacı var. Üretim ekonomisini kurmaya ihtiyacı var. Şeffaf bir kamu yönetimine, liyakatin öncelikli olduğu bir kamu da yükselmeye ihtiyacı var. Planlamaya ihtiyacı var.” ifadelerine yer verdi.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti