Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevgi yastıkları kermesi ilgi gördü

Bu haberin fotoğrafı yok
Sevgi yastıkları kermesi ilgi gördü

Köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Yardımsevenler Derneği Şube Başkanlığı’nca “Sevgi Yastıkları” adı verilen bir kermes düzenlendi

Yardımsevenler Derneği Şube Başkanlığı’nca 17 Mart Cumartesi günü Korel Termal Otel’de “Sevgi Yastıkları” isimli bir kermes gerçekleştirildi. El işlemesi çeşitli yastıklar katılımcıların beğenesine sunuldu.
Yardımsevenler Derneği Şube Başkanı Gülgün Özkum yaptığı konuşmada, derneği uzunca anlatmaya gerek olmadığını dernek şubesinin Afyonkarahisar’da 1962 yılında bayan derneği olarak kurulduğunu söyledi. Genel anlamda Yardımsevenler Derneği’nin 84. yaşının kutlandığını ifade eden Şube Başkanı Gülgün Özkum; “Bu süre bir asıra yakın. Yardımsevenler Derneği pek çok ilde takdir edilerek desteklenen bir dernektir. Biz devletten hiçbir yardım almıyoruz. Biz devletten yardım istediğimizde zamanın Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel öyle söylemişlerdi; ‘Siz devlet gibi bir derneksiniz, siz devlete destek olacaksınız biz size değil.’ Bizde o sloganla hep yolumuzda ilerliyoruz. Memleketimize, milletimize, derneğimize destek veriyoruz. Afyon’da Yardımsevenler Derneği 1962 yılında kuruldu. Elli senedir aralıksız hizmet veriyoruz. Yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Bize çalışmak her zaman şevk vermiştir.” dedi. Özkum, dernek çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Kermese; Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım’ın eşi Binnur Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ve dernek üyesi hanımlar katıldı. (Kocatepe)