Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

SEVGİDE SERBESTLİK, SAYGIDA MECBURİYET

İnsanlıktan nasibini almadığı anlaşılan, ahlaki ve toplumsal hassasiyetlerde yeri olmayan sözleriyle tanınan gazeteci görünümlü bir şahsın, hiç kimse için kullanılmayacak çirkin bir tanımlamayla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na hakaret etmesi kabul edilemez.
Bahse konu olan meselede kullanılan çirkin sözler fikir özgürlüğü yahut medya etiği kapsamında asla değerlendirilemez. Dolayısıyla aynı ifadelerin muhalefetlik kisvesi altında sunulması çabası da abesle iştigal bir durumdur. Bu sözde gazetecinin kelepçe takılmamasına rağmen, takılmış gibi imaj uyandırma gayretkeşliği zelil bir oyun, komik bir tiyatrodur.
Zillet cephesinin medyasından siyasi temsilcilerine varıncaya kadar ağzı ve ahlakı bozuk tutumu tahammül sınırlarını çoktan aşmıştır. Tele 1 gibi adeta lağım kusan ekranlarda telaffuz edilen ifadelere yönelik ilgili kurumlar ve hukukun gereğini acilen yerine getirmesi elzemdir.
Terörist eşi Başak Demirtaş’a bir laf edildiğinde yeri göğü inletenler Şehit bacısına söven milletvekili ile onu savunacağım derken medyaya ve topluma hakaretlerle küfürler yağdıran siyasilerden sonra şimdi de aynı cenahtan gazeteci kılığına girmiş bir şahısın üzerinden bu vakanın yaşanması, nefretin ahlaksızlığı doğurduğunu göstermiştir. Terörist eşi Başak Demirtaş’a hakaret hakarettir. Cumhurbaşkanı’na hakaret ise elma şekeri midir? Yapmayın biraz olsun temsil ettiğiniz makamlara yakışan sorumluklukta davranın.
Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar…
Muhtemel o ki “Ben kimsenin ismini vermedim” diyecek. Kürklü mantosuyla hayvan haklarını savunduğu gibi bu durumdan da mağdur çıkarmaya çalışacaklar. Bizde bunları görüp gülüp eğleneceğiz. Son olarak bende atasözü vs değil de kendi ifadelerimle bitireyim ülkemizde ki en büyük sorunlardan biri başı boş sokak köpekleri değil de sahipli sokak köpekleridir.
Bir konu daha var …
İBB’den Ayasofya skandalı!


Temmuz 2020 tarihinde yeniden ibadete açılan Ayasofya-ı Kebir Cami-i Şerifi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi web sitesi ibb.gov.tr’de müze olarak yer alıyor. Bu bir gözden kaçan küçük bir hata değil, Safı belli etmek için yapılan bir işaret fişeği olsa gerek
Hayırdır İBB? Bizans özleminiz mi depreşti?
Bilesiniz ki Ayasofya Camii’dir.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti