Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevgililer günü hediyesi Afyon Lokumu

Bu haberin fotoğrafı yok
Sevgililer günü hediyesi Afyon Lokumu

Afyonkarahisar’ın dünyaca ünlü lokumu Sevgililer Günü’ne özel yüzde 10 indirimle satılıyor. İnternetten de sipariş verilebilen lokumlardan sipariş edenler kutuya lokumların kalp şeklinde sipariş edilmesini istiyor

Eurovision’da Türk heyetinin ikram ettiği lokumlardan, Leydi Diana’nın düğüne kadar pek çok organizasyonda lokumlarıyla yer alan Altınay Şekerleme, sevgililer gününde lokum siparişlerine özel yüzde 10 indirim başlattı. İnternetten yapılan siparişlerde uygulanan yüzde 10 indirim kampanyası başlattıklarını anlatan Altınay Şekerleme’nin 3’üncü kuşak sahiplerinden İrfan Altınay, internet üzerinden 75 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretini de kendilerinin karşıladığı söyledi. İnternetten siparişlerde özellikle haşhaşlı ve kaymaklı lokuma büyük ilgi olduğunu ifade eden Altınay, internetten 7 gün 24 saat sipariş verilebildiğini belirtti.
Altınay Şekerleme’yi ‘kaymaklı şeker’in de mucidi olan büyük dedesi Şekerci Hacı Salih Efendi’nin 120 yıl önce kurduğunu anlatan İrfan Altınay, lokum imalatını çeşit sayısını her geçen gün arttırarak sürdürdüklerini söyledi. Lokumun yanı sıra cezerye ve pişmaniye gibi ürünler de ürettiklerini vurgulayan Altınay, “Afyonkarahisar’daki mağazalarımıza gelenler zaman zaman farklı şehirlerde de ürünlerimizi bulmak istediklerini belirtiyor ya da telefonla sipariş vermek istiyordu. Bu nedenle kısa süre önce internet sitemizi hizmete soktuk. 75 TL ve üzeri tüm siparişlerde kargo ücretini biz karşılıyoruz. Sevgililer gününe de özel olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattık. İnsanlar sevgililer gününde lokumları kutuya kalp şeklinde dizip yollamamızı istiyorlar. Talepten çok memnunuz” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti