Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevilen Müdür Gök emekliye ayrıldı

Sevilen Müdür Gök emekliye ayrıldı

Afyonkarahisar Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü görevini yıllarca başarıyla sürdüren Nuri Ahmet Gök emekliye ayrıldı

 

Afyonkarahisar Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nuri Ahmet Gök emekliye ayrıldı.
Uzun süredir başarıyla görev yapan, toplumun her kesiminden insanlarla kurduğu sıcak diyalog sayesinde meslek yaşamını başarıyla sürdüren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Nuri Ahmet Gök’ün emekliliği üzüntüyle karşılandı. Kendi sosyal medya hesabından da konuyla ilgili açıklamada bulunan Nuri Ahmet gök veda mesajındı şunları söyledi:
“1987 yılında Valilik Özel Kalem Müdürlüğünde başlayan ve 2003 yılında Kurucu İl Dernekler Müdürü, 2018 yılından itibaren ise İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak yerine getirmiş olduğum görevimi emeklilik nedeniyle bırakmış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca tek idealim; “önce insan” odaklı olarak ve “kolaylaştırınız zorlaştırmayınız, sevdiriniz nefret ettirmeyiniz” düsturu içerisinde, güçlü ve etkin bir sivil toplumun oluşması oldu ne mutlu başarılı olabildikse. Bu süreç içerisinde görev ve hizmet ve alanım içerisinde bulunan başta tüm derneklerimiz olmak üzere sendikalarımızın ve siyasi partilerimizin başkan ve yetkililerine tüm mesai arkadaşlarıma ve hemşehrilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Nuri Ahmet Gök’e emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar diliyoruz.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi