Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sevilen ve çalışkan bir muhtarımızdı”

Sümer Mahalle Muhtarı Hesna
“Sevilen ve çalışkan bir muhtarımızdı”

Sümer Mahalle Muhtarı Hesna Sarıtoprak’ın cenaze namazı için Afyonkarahisar’a gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Hüseyin Akdeniz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a taziye ziyaretinde bulundu. Geçen hafta sonu ani ölümüyle tüm sevenlerini yasa boğan Sümer Mahalle Muhtarı Hesna Sarıtoprak, hafta başında kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Sarıtoprak’ın bağlı olduğu Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu’nun Başkanı Hüseyin Akdeniz de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte cenaze namazına katılarak, merhumeye karşı son vazifesini yerine getirdi. Daha sonra Başkan Burhanettin Çoban’a taziye ziyaretinde bulunan Konfederasyon Başkanı Akdeniz, cenaze namazında birlikte saf tutukları Başkan Çoban’ın muhtarlara verdiği önem ve desteği yakından takip ettiklerini belirterek teşekkür etti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise merhume Hesna Sarıtoprak’ın mahallesi için yoğun mesai harcayan, çok çalışkan bir muhtar olduğunu, ayrıca güler yüzü ve insanlığıyla herkes tarafından sevildiğini ifade etti. Ani ölümünün kendilerini derinden üzdüğünü belirten Başkan Çoban, Sarıtoprak’a bir kez daha Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi.