Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevim: Esnaf ve emekli can çekişiyor

Bu haberin fotoğrafı yok
Sevim: Esnaf ve emekli can çekişiyor

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim halk pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Sevim, özellikle son yıllarda esnafın can çekiştiğine dikkat çekti

AKP döneminde oluşan dış ticaret açığının Cumhuriyet tarihinde rekor kırdığına dikkat çeken Ertuğrul Sevim, “AKP döneminde rekor düzeylere ulaşan dış ticaret açığı ve cari işlemler açığı, ülkemizin ekonomik yapısını olumsuz etkilemekte ve kırılganlığı artırmaktadır. Ekonomi programımızın temelini oluşturan ihracata dayalı ve istihdam dostu büyüme modelinin gereği olarak, üretimin ve ihracatın ithalat bağımlılığı azaltılarak sürdürülebilir büyüme ve ihracat artışını sağlayacak politikalar uygulanacaktır. Dışa açık ve rekabetçi bir yapı içerisinde dünya ekonomisi ile bütünleşmeyi sürdüren bir yapı esas alınacak, ihracatı geliştirmek için, ilgili tarafların da katılımı ve onayıyla, planlı ve proaktif bir dış ticaret politikası uygulamaya konulacaktır. Bu kapsamda, ihracatta; katma değeri yüksek, bilgi ve teknoloji yoğun ürünler ihraç etmek; dünya ticaretinde önemi artan, alım gücü yüksek, genç nüfuslu ve dinamik pazarlara yönelmek; komşu ülkelerle ticareti geliştirmek; nihai tüketiciye ulaşmak gibi stratejiler benimsenecektir” dedi.
Sevim’in ilçe ziyaretlerine MHP il yönetimi, ilçe yönetimi ve kadın koordanisyon kurulu üyeleride eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti