Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seyyarlara sabit yer

YASAL UYARI Kocatepe Gazetesi’ne

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

 

Eski Çimento Fabrikası önünden Toptancı Hali yanına taşınan seyyar kokoreç ve köfte satıcıları için Fuar Alanı yanında sabit işyerleri yapılacak

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, bir süredir Park Afyon AVM arkasında, eski Çimento Fabrikası alanı önünde konumlanan seyyar kokoreç ve köfet satıcıları için yeni sabit yerler yapacaklarını açıkladı.
Gazeteniz Kocatepe’ye açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Malum olduğu üzere eski Çimento Fabrikası’nın önünde bulunan esnaflarımız vardı. O bölgede yeni yapılaşma olunca, bu esnaflarımıza yeni bir yer düşünmek gerekti. Aklımızdaki alternatifleri değerlendirdik ve en sonunda Toptancı Hali’nin karşısında, Fuar Hastanesi ve TEDAŞ ambarlarının yanındaki alanı belirledik. Şimdi orada bu esnaflarımız için sabit yerler yapmayı planlıyoruz. İçerisinde suyu, tuvaleti bulunan, yeni işyerlerinde seyyar kokoreç ve köfte gibi ürünlerin satışını yapan esnaflarımıza işyerleri hazırlayacağız. Daha hijyenik ve düzgün şartlarda hizmet etmelerini sağlayacağız.” dedi.
Başkan Zeybek, Fuar alanı yanındaki TEDAŞ ambarlarına bitişik yapılacak olan yeni işyerlerinin kura ve ihale usulüyle kiraya verileceğini, seyyar barakalarda ticaret yapan esnafın da bu durumu memnuniyetle karşıladıklarını ve kendilerine teşekkür ettiklerini bildirdi. >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti