Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sezen’den Aday Adaylarına uyarı – Kocatepe Gazetesi

Sezen’den Aday Adaylarına uyarı – Kocatepe Gazetesi
Sezen’den Aday Adaylarına uyarı

AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen ilçe başkanları ile bir araya geldi. 18 ilçe başkanının katıldığı toplantıda yerel seçimler konşuldu.
“GENEL SEÇİMLERDEN ÇOK FARKLI”
Toplantıda konuşan Sezen, “31 Mart yerel seçimleri bütün seçmenlerin gündelik hayatını etkileyen ve bizatihi ilgilendiren seçimlerdir. Bu seçimler genel seçimlerden çok farklıdır. Makro siyaset açısından ikinci planda kalır ancak her ilçenin ve beldenin dinamikleri bellidir. Bu yüzden konu üzerine eğilecek ve aday belirleme sürecinde bu yolu izleyeceğiz.” dedi.
“59 BELEDİYENİN TAMAMINI
ALMAK İSTİYORUZ”
Yapılacak çalışmalar ve izlenecek yol hakkında da bilgi veren Sezen şöyle konuştu:
“Çalışmaları titizlikle yürütülen 31 Mart seçimleri Türkiye için olduğu gibi ilimiz içinde tarihi bir önem taşıyor. 59 tane belediyemiz var. Bunların tamamını almak istiyoruz. 1 Nisan sabahında Afyonkarahisar’daki bütün ilçe ve beldeleri AK belediyecilikle tanıştırmış olmanın ümidiyle çalışacağız.”
“ADAY ADAYLARI RAKİP DEĞİL REFİK”
Sezen, “Kıymetli ilçe başkanları; Her seçim öncesinde mutlaka aday adaylığı süreçleri önemli bir heyecanı da beraberinde getirir. Dolayısıyla birçok arkadaşımız aday adayı olur ve seçimlere girerler. Ancak şunu belirtmeliyim ki hiçbir aday adayı bir diğerinden üstün değildir. Aksine birbirinin refiki olacaktır.  Bu yüzden özellikle bir konuda uyarıda bulunmak istiyorum. Hiçbir aday adayı kendini ön plana çıkarmak maksadıyla kendi kendini yıpratacak hareketlerde bulunmamalı ve bu konuda hassasiyet göstermeli. Kimse birbirinin önüne geçmek için farklı yollar izlememeli.” ifadelerini kullandı.