Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK Başkanı Acar Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

SGK Başkanı Acar Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti
SGK Başkanı Acar Vali Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti

Uşak ve İzmir’deki programları nedeniyle Afyonkarahisar’a uğrayan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu

Afyonkarahisar SGK İl Müdürü Mehmet Uğur Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında, SGK Başkanı Afyonkarahisar SGK binasında incelemelerde bulunduğunu belirtirken, SGK binası ve çalışanları hakkındaki izlenimlerini Vali İrfan Balkanlıoğlu’na aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti İfade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu ise SGK Başkanı Acar’a Afyonkarahisar’ın ekonomisi, tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı bilgi alışverişin yapıldığı ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar malum Termalin başkenti konumundadır. Bunun yanı sıra Afyonkarahisar’da görülmeye değer bir çok doğal güzellikler mevcuttur. Ayrıca tarihi evleri, lezzetli yemekleri ve misafirperver insanlarıyla eşsiz bir yerdir. Ziyaretlerinizden ve sizleri burada ağırlamaktan dolayı mutlu olduk” dedi.
Sıcak karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Fatih Acar, görevleri süresince başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. (Kocatepe)