Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigorta acentelerinin yol haritası belirlenecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Sigorta acentelerinin yol haritası belirlenecek

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği, sigorta sektöründeki son durumu masaya yatıracak. “2’nci AFSAD Zirvesi” isimli toplantı, 16 Şubat’ta düzenlenecek

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, dernek olarak sigorta sektöründeki gelişmeleri, Dernek üyeleri ile tartışacaklarını ve yol haritasını belirleyeceklerini bildirdi.
DERNEK FAALİYETLERİ
ANLATILACAK
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın eski binasında, 16 Şubat 2013’te “2’nci AFSAD Zirvesi” adıyla bir toplantı düzenleyeceklerini belirten Özerdem, “Toplantıda AFSAD 2012 faaliyetleri hakkında sunum ile acenteler yönetmeliği taslağı hakkında sunum ve görüş alışverişi yapılacak” dedi.
FİZİKİ ŞARTLARA UYULMASI GEREKİYOR
2’nci AFSAD Zirvesi’nin en önemli iki gündem maddesini de açıklayan Özerdem, “Sigortacılıkla ilgili düzenlemeler çerçevesinde acentelerin belirli fiziki şartları uyması isteniyor. Biz bu fiziki şartlar konusunda denetimlerimizi sıklaştırdık. Denetimlerimizin sonuçlarını toplantıda açıklayacağız” diye konuştu.
KAMUOYUNDA FARKINDALIK OLUŞTU
Dernek olarak sigortacılık sektörünün gelişmesi ve atılım yapması için gayret gösterdiklerini, Afyonkarahisar’da sigortacılık ile ilgili bir kamuoyu oluşturmayı başardıklarını aktaran Özerdem, “Toplantımızda, üzerinde durduğumuz bir konu da ‘yol haritası’nın belirlenmesi olacak. AFSAD olarak üyelerimizle birlikte yol haritamızı belirleyeceğiz. Böylece sektörün sıkıntılarının da giderilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti