Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sigorta sektöründe seçim heyecanı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sigorta sektöründe seçim heyecanı

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Sektör Meclisi’nin ilk aşaması olan delege seçimlerinin 10 Ekim’de gerçekleşeceğini belirtti

Afyonkarahisar Sigorta Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Özerdem, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde oluşturulan Sektör Meclisi’nde İl Delegeli seçimlerinin 10 Ekim’de gerçekleşeceğini kaydetti. Özerdem, “2009 yılında oluşturulmuş olan sektör meclisi çatısının, ilk aşaması 10 Ekim perşembe günü il delegeliği seçimleri ile başlayacak. Kanunen her il en az bir delege çıkartırken, ilimizin 111 acentesi göz önünde tutulursa 3 delege çıkartma hakkına sahip olduğuna dikkat çekiyorum” dedi.
HAKLARIN SAVUNULDUĞU BİR ORTAM
Özerdem, “Sigorta sektörünün çatısı olan Sektör Meclisi’nde ise, sektörün sorunları, acentelerin lehine olabilecek yönetmelikler, yeni tasarılar kanunlar ve yönetmeliklerin oluşturulacağı sigorta camiasının en üst noktası olan bir yer. Haklarımızın savunulacağı sigorta acentelerinin sırtlarını dayayabilecekleri en önemli bir kurum. Hazine Müsteşarlığı, Sigortacılık Genel Müdürlüğü, Türkiye Sigorta Birliği ve mevcut sigorta şirketleri genel müdürlükleri ile direkt teması olabilen bir oluşum” diye konuştu.
AFYON, SEKTÖRDE ÖNEMLİ BİR İL
Afyonkarahisar’ın Sektör Meclisi’nde temsil edildiğine dikkat çeken Özerdem, şöyle devam etti:
“Afyon bu anlamda ilk oluşturulmuş olan Meclis’te yer alan ve katkıları ile göz dolduran, fikirleri, düşünceleri ile Meclis’te ve Türkiye sigortacılık sektöründe önem taşıyan illerden bir tanesidir. Tahmin ediyorum ki yeni oluşacak olan Meclis’te de yerini koruyarak yine meslektaşlarına önemli katkılar yapacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)