Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şiir dinletisi beğeni topladı – Kocatepe Gazetesi

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM)
Şiir dinletisi beğeni topladı

Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonu’nda düzenlenen programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yaptı. A-EKİP projesinde öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik akademik, sosyal, kültürel, sportif her alandan çalışmalar yapılarak eğitimin değerinin arttırılmaya çalışıldığını belirten Yalçın bu konuda emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini dile getirdi.
Yalçın konuşmasının devamında, “Bugün mısralarda gönüllere ismiyle yola çıkılsa da aslında da şiirin gönüllerde mısralara bir yolculuk olduğuna inanıyorum. Bu yolculukta şiir mısralara da sığmaz. Her okuyan da ayrı bir duyguya dönüşür. Özlem olur aşk olur sevgi olur. Bazen anne olur baba olur bir hatıra olur. Yürekleri ısıtır en gizli duyguların tercümanı olur. Okullarımızda da edebiyat ve sanat adına bu ve benzeri etkinliklerin arttırılması ve gizli yeteneklerin de ortaya çıkarılmasını önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yalçın’ın konuşmasının ardından “Sürgün Şehirlerden Başkentler Başkentine” adlı şiirin seslendirmesinin ardından program sona erdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti