Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sıkı tedbirler sürüyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ülke genelinde önceki gün uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında İl merkezinde 7 kavşak noktasında kurulan denetim
noktalarında polis ekipleri saat 21.00’de dışarıda olan kişileri ve araçları kontrol etti

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni koronavirüs tedbirleri uygulanmaya başladı. Afyonkarahisar’da sokağa çıkma kısıtlaması ülkede olduğu gibi saat 21.00’de başlarken, kısıtlamanın başlaması ile birlikte kent genelinde polis ve jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Kısıtlama kararının uygulanması için il merkezindeki polis ekipleri devriye gezerken bazı ekipler ise işlek cadde ve sokaklarda uygulama noktasında nöbet tuttu.
İçişleri Bakanlığı tarafından illere gönderilen genelgede bulunan taşıyanlar ve görevlilerin sokağa çıkmasına izin verildi.
Ayrıca polis ekipleri kısıtlamanın başladığı saatte araçları ile seyir halinde olan vatandaşları uyarırken işyerlerinden evlerine gitmeye çalışan kişilerin izin belgeleri de kontrol edildi. Ekipler sokağa çıkma yasağı uygulamasının yanında trafik denetimlerini de sürdürdü. >> Kocatepe Haber Merkezi

 

VALİ ÇİÇEK DENETİMLERE KATILDI

 

Emniyet ekiplerinin denetimlerine katılan Vali Gökmen Çiçek, sürücü ve vatandaşları denetleyerek, uyardı. Vali Çiçek, “Lütfen sağlığımız için tedbirlere uyalım.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti