Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şimdiden önlem alınmalı” – Kocatepe Gazetesi

Jandarma Kavşağı’nda başlayan battı-çıktı
“Şimdiden önlem alınmalı”

Jandarma Kavşağı’nda başlayan battı-çıktı inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar nedeniyle Park Afyon AVM’nin de bulunduğu kavşakta yollar oldukça daraldı. Bu durum bazı aksamalara neden olurken çevredeki esnaflar ileride yaşanabilecek başka bir duruma dikkat çekiyorlar.
Yol çalışmaları kapsamında kaldırımların oldukça daraldığını hatırlatan vatandaşlar, bu kapsamda elektrik hatları ile elektrik panolarının durumuna dikkat çekiyorlar. Elektrik hatlarının kaldırımla yol arasındaki sıfır noktasında kaldığını, aynı şekilde elektrik panolarının da kaldırım ile yolun tam birleşme noktasına konulduğunu belirten çevre sakinleri muhtemel sıkıntıları şöyle dile getiriyorlar:
“Görüldüğü gibi araçlar kaldırım taşlarını şimdiden yıpratmaya başladı. Elektrik panoları ile araçların arasında ise milimetre ile ölçülebilecek bir fark kaldı.  Trafiğin yoğun olduğu bu noktada elektrik hatlarının ve elektrik panolarının zarar görmesi kaçınılmaz görünüyor. Biz çevre sakinlerini önümüzdeki günlerde sık elektrik kesintileri, elektrik arızaları bekliyor. Aynı zamanda milli servetin israfı söz konusu. Burada yaşanacak sıkıntılar şimdiden herkesin malumu. Keşke Belediye yetkililerimiz yaşanması muhtemel bu sıkıntıları şimdiden görseler de, elektrik hatları ile ilgili yeni bir düzenleme yapsalar. Hatlar ve panolar yoldan geriye çekilirse bu sorunun aşılabileceğini düşünüyoruz. Emeğe de, paraya da, çevre sakinlerine de yazık.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun haberi