Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şimşek, Orhangazi’de 2 puan bıraktı: 1-1

Şimşek, Orhangazi’de 2 puan bıraktı: 1-1
Şimşek, Orhangazi'de 2 puan bıraktı: 1-1

Afyonkarahisarspor, Spor Toto 3. Lig’in ikinci yarısının ikinci haftasında dün Orhangazi İlçe Stadyumu’nda Orhangazispor’la karşılaştı. İkinci devreye Beykozspor galibiyetiyle başlayan Şimşek, Orhangazispor karşısında 2 puan bıraktı

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da zirvede yer alan Afyonkarahisarspor, dün Orhangazispor’la karşılaştı.Orhangazi İlçe Stadyumu’nda Orhangazispor’un konuğu olan Şimşek, kıran kırana geçen maçta ikinci devrede öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Afyonkarahisarspor, en yakın rakipleri karşısında ki puan farkını 7’den 5’e düşürdü. Mutlaka kazanması gereken maçtan bir puanla dönen Şimşek, gelecek hafta Afyon’da oynanacak Isparta maçına daha temkinli çıkacak. Yağmur nedeniyle çamur deryasına dönen sahada ikinci yarıda ev sahibi Orhangazispor oyunun kontrolünü eline geçirdi.
Maç nefesleri kesti
Orhangazispor ile lig lideri Afyonkarahisarspor arasında Orhangazi ilçe stadyumunda oynanan müsabaka nefesleri kesti. Maça hızlı başlayan Orhangazispor maçın ilk 10 dakikalık bölümünde Göksel, Devrim ve Aytaç ile girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Daha sonra oyunda dengeyi kuran lider Afyonkarahisarspor, 15’inci dakikadan sonra oyuna hakim olmaya başladı.

Maçtan dakikalar

5’inci dakikada Orhangazispor atağında sağ kanattan Serhan’ın getirip ortaya çevirdiği topa Devrim vurmakta gecikince net pozisyondan yararlanamadı.
18’inci dakikada Afyonkarahisarspor’da sağ kanattan Gökay’ın taşıyıp ortaladığı topta Serhat’tan önce topa hamle yapan kaleci Onur topu bloke etti.
25’inci dakikada Afyonkarahisarspor’un sağ taraftan kullandığı korner atışında kafayı Hüsnü vurdu. Top az farkla auta çıktı.
32’nci dakikada Orhangazispor atağında defanstan Mesut’un kullandığı uzun topu Göksel kafa ile Aytaç’ın önüne indirdi. Aytaç’ın soldan çizgiye kadar inip ortaya çıkardığı topa kaleci Serdar hamle yaptı. Ceza sahasında oluşan karambolde Devrim topa vuramayınca Orhangazispor bir golden oldu.
Afyon hızlı başladı devamını getiremedi
47’nci dakikadaİkinci yarıya Afyonkarahisarspor hızlı başladı. ikinci yarının hemen başında soldan Orhangazispor ceza sahasına giren Hüsnü Aytaç’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Hüsnü takımını 1-0 öne geçirdi.
50’nci dakikada Orhangazispor atağında sol kanattan Mustafa’nın yaptığı ortaya Göksel güzel yükselip vurdu. Kaleci Serdar son anda kornere çeldi.
60’ıncı dakikada Orhangazispor atağında yine Mustafa sol kanattan son derece güzel ortaladı. Topa iyi yükselen Orhangazispor’un yeni transferi Göksel kafayla topu ağlarla buluşturarak takımına beraberliği getiren golü attı. 1-1
İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan Orhangazispor, Kamil, Göksel ve Mahmut ile girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.
Maçın son dakikasında Orhangazisporlu Semih’e yaptığı sert müdahale sonrasında Afyonkarahisarspor’lu Ayhan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Maçta başka gol olmayınca lider Afyonkarahisarspor ile Orhangazispor arasındaki maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.