Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa ilçesinde etkinliklere devam – Kocatepe Gazetesi

24 Kasım Öğretmenler Günü
Sinanpaşa ilçesinde etkinliklere devam

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Sinanpaşa’da etkinlikler aralıksız devam ediyor. Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası gerçekleşti. Turnuvaya Öğretmenler kategorisinde 7, 15-16 yaş kategorisinde 23, 13-14 yaş kategorisinde ise 7 kişi katıldı. Toplamda 37 kişinin mücadele ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası bir gün sürdü.
Gün boyu süren müsabakalarda Öğretmenler kategorisinde birinciliği Sinanpaşa Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Öz, ikinciliği Çiğiltepe Çok Programlı Anadolu Lisesi Elektrik Bölümü Şefi Hakan Arık üçüncülüğü Kırka İlkokulu Müdürü Ali Hüsnü Öncel kazandı.
15-16 yaş kategorisinde birinciliği Kameli Gedik, ikinciliği İbrahim Elen, üçüncülüğü ise Hasan Sıktı elde etti.
13-14 yaş kategorisinde ise rakiplerini geride bırakan İsmail Arda Biçer birinci, Ali Rıza Öz ikinci ve Hacer Ecem Çınar üçüncü olmayı başardı.
Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödüllerini Sinanpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Denk, Okul Müdürleri ve veliler takdim etti. 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti