Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinanpaşa’da yerel yönetim ve hükümet uyumlu çalışıyor

Sinanpaşa’da yerel yönetim ve hükümet uyumlu çalışıyor

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede merkezi hükümet tarafından
yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Karaman, merkezi hükümetle yerel yönetim
olarak uyumlu çalıştıkları için önemli projelerin hayata geçirildiğini belirtti

 

Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede sürdürülen kamu yatırımları için gayret gösteren atanmış ve seçilmiş yöneticilere, emek sahiplerine teşekkür etti.
“İKİ YENİ PROJE
HAYATA GEÇİRİLDİ”
Başkan Karaman, Sinanpaşa İlçesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilçe için çok önemli iki projenin hızla hayata geçirildiğini kaydetti. Karaman, “Göreve geldiğimiz gün itibari ile Sinanpaşa’mız için çalışmaya başladık. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, ilçemiz için taleplerde bulunduk. Sağolsun Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’in de destekleriyle 2 yeni projeyi ilçemize kazandırdık.”dedi.
“İLÇEDE MEMBA KALİTESİNDE İÇME SUYU KULLANILIYOR”
Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçeye birçok kamu yatırımı geldiğini dile getirdi. Karaman şu ifadeleri kullandı: “Şuanda ilçemizde DSİ tarafından içmesuyu deposu, kuyu pompa binası, terfi merkezinin de aralarında bulunduğu içme suyu kalitesini memba kalitesine çıkaracak tesisin inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah bu tesis tamamlandığında ilçemize 3,5 kilometre terfi hattı, isale hattı ve 2 bin metreküp kapasiteli içme suyu deposu kazandırmış olacağız. Kuyu sayesinde 0,85 hektometreküp yıl memba kalitesinde suyu halkımızın istifadesine sunacağız. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçemizin 2050 yılına kadar su sorunu ortadan kalkacağını belirtti. Bu projenin hayata geçmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve tüm ilgililere ilçemiz adına teşekkür ediyorum.”
“SPOR KOMPLEKSİ KISA SÜREDE HİZMETE ALINACAK”
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılarak, inşaat çalışmaları devam eden spor kompleksine ilişkin bilgi veren Erdal Karaman sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah özellikle gençlerimizin heyecanla beklediği, seçim vaatlerimiz arasında yer alan projeyi kısa zamanda hizmete alacağız. Proje içerisinde 350 kişi kapasiteli spor salonu, içerisinde sosyal tesisler bulunuyor. İnşallah ilçemiz her alanda hak ettiği noktaya gelecek. Halkımıza ne söz verdiysek, bir fazlasını yapmanın gayreti içerisindeyiz. Tüm çalışmalarımızı merkezi hükümetin desteği ile hayata geçirdik. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemiz gibi ilçemiz de birçok yatırımla buluşuyor. Bu çalışmalarımızın tamamında bizlere destek olan Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, İGM Başkanımız Burhanettin Çoban, Kaymakamımız Kübra Demirer, İGM Üyelerimiz ve sayamadığım katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi