Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sinem Kobal Oyunculuğu Bırakıyor Mu?

Ünlü oyuncu Kobal’ın Rol aldığı dizi ve filmlerden çıkması ve final yapması akıllara oyunculuğu bırakıyor mu sorularını getirmişti. Peki, Sinem Kobal oyunculuğu bırakıyor mu?

Ünlü oyuncu Kobal’ın Rol

1987 yılında İstanbul’da doğan Sinem Kobal Oyuncudur. Oyunculuk hayatına 2001 yılında ‘’Dadı’’ adlı dizi ile başlayıp sonrasında bir çok projede yer almıştır. Ünlü oyuncu Kobal asıl şöhretini ‘’Selena’’ adlı dizide canlandırdığı Selena karakteri ile yakalamış ve oldukça büyük kitleler tarafından tanınmıştır.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

1987 yılında İstanbul’da doğan Kobal, Rizeli bir ailenin evladı olup babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Kobal 4 yaşında bele dersleri almaya başlayıp bu eğitimine 8 yıl devam etmiştir. Ünlü oyuncu Kobal daha sonra, . Royal Akademi’den diplomasını almış ve eğitimini İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olarak tamamlamıştır. Valeybola oldukça ilgi duyan Kobal takımı ile birlikte ikincilik ve step birinciliği de almıştır. Sporla arasını iyi tutan Kobal, latin dansı ve Aikido ile de ilgilenmektedir. Oyunculuk eğitimi için Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitim Kobal’ın sanat kariyerine adım atmasında büyük rol oynamıştır. Üniversite eğitimini ise Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunu olarak tamamlamıştır.

SİNEM KOBAL MODA İÇİN OYUNCULUKTAN VAZGEÇTİ

Sinem Kobal’ın rol aldığı projeler final olurken Kobal oyuncu hakkında bırakacağı düşünülürken Kobal modaya ilgi duymaya başlayıp oyunculuğu bırakmıştır. Moda ilgisi için İtalya’da yaşamına devam edecek oyuncu en büyük destekçisinin eşi ve  Yasemin Özilhan olduğunu söylemiştir.