Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sırada Tarım ve Çalışma Bakanları var

Bu haberin fotoğrafı yok
Sırada Tarım ve Çalışma Bakanları var

AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Afyonkarahisar ziyaretindeki samimi yaklaşımlarının hüsnü kabul gördüğünü belirtti. Bakan Şimşek’in ziyaretinin son derece verimli olduğunu söyleyen Zeybek, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer’den ziyaret sözü aldıklarını açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mehmet Zeybek, hemen her ay kabine üyelerinden birini Afyonkarahisar’a getirerek şehirdeki sektörel bazda işletme sahipleri, işadamları ve vatandaşların problemlerini mahallinde dinleyerek bilgi sahibi olmalarının amaçlandığını söyledi. Bakanların Afyonkarahisar’a yaptıkları ziyaretlerle sorunların çözümüne yardımcı olmayı hedeflediklerini kaydeden Zeybek; “Sayın Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’i bu amaca hizmet olarak geçtiğimiz hafta sonu ağırladık. ATSO ve ATB’ye kayıtlı iş dünyasındaki kardeşlerimizi bir araya getirdik. Her bakan Afyon’a bir şey bırakıyor. Köy Hizmetleri devredildiğinden İl Özel İdaresi hesabından maaşlar ödeniyordu. Yaklaşık 2.2 trilyon tutarında bir maaş Özel İdare hesabından ödendi. İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’le beraber girişimlerimiz sonucu o paranın bir şekilde fazlasıyla tekrar hesaba geçirileceğini, bu paranın Afyon’a hizmet olarak kullanılacağını ifade etti.
Tarım ve Köyişleri Bakanımız Mehmet Mehdi Eker’den ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer’den söz aldık. Bakanlarımızın ilimizi ziyaretleriyle her sektörün problemlerini masaya yatırarak çözüm üretilmesini hedefliyoruz. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek’in işadamlarıyla yaptığı toplantıda ihracattaki problemler bakanımıza aktarıldı. Sayın Bakanımızın samimi yaklaşımı hüsnü kabul gördü” dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti