Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şirket haberleri AA farkıyla her yerde

Şirket haberleri AA farkıyla her yerde
Şirket haberleri AA farkıyla her yerde

Anadolu Ajansı, yüzyıla yaklaşan birikimi, uluslararası haber ağındaki işbirliği ve haber merkezi örgütlerini iş dünyasının hizmetini sunuyor. AA, şirketlerin haber değeri taşıyan açıklama, etkinlik ve yeni faaliyetlerini “http://m.kocatepegazetesi.com/”en hızlı, doğru ve tarafsız”http://m.kocatepegazetesi.com/” şekilde duyurmak amacıyla “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/” uygulaması başlattı

Afyonkarahisar (AA) – Türkiye’nin sesini duyurma misyonuyla Mustafa Kemal Atatürk tarafından 6 Nisan 1920’de kurulan AA, Milli Mücadele’den Cumhuriyet’in gelişimine tanıklık etti. AA, Türkiye’nin dönüşüm süreçlerinde kendisi çağın gerekleri doğrultusunda yenilendi, yeniliklere öncülük etti. AA, abonelerine sunduğu hizmetlere çağın gerekleri doğrultusunda kuruluşunun 100. yılına doğru bir yenisini daha ekledi. Türkiye ekonomisinin gelişmesiyle daha da fazla önem kazanmaya başlayan, ekonominin belkemiği olarak görülen, sayıları ve ölçekleri gün geçtikçe artan şirketler için artık bu hizmet, kendilerini ifade etmeleri için ayrıcalıklı bir zemin yaratacak.
Ekonomi haberlerinin ayrı kanallarda kamuoyuna aktarıldığı ve sadece ekonomi gazeteleriyle kitlelere duyurulduğu, diğer taraftan şirketler açısından da gazete ve televizyonların ekonomi haberlerinde yer bulmanın daha da güçleştiği günümüzde, ekonomi haberciliğinde hayata geçirilecek farklı platformlar şirketler açısından büyük önem taşıyor.
Kuruluşlar, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/” ile bini aşan abonesine çalışma ve etkinliklerini duyurabilecek, bunları medyaya taşıyarak kendini ifade etme fırsatını yakalayacak. AA’nın “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/”nde değişik ölçekteki kuruluşların haber değeri taşıyan açıklama, etkinlik ve yeni faaliyetleriniz yer alacak. Ticari kuruluşlar, AA?nın habercilik deneyimine dayanan bültenle medyaya daha kolay ulaşacak.
“http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/” ile AA’nın habercilikteki farkı, Türk şirketlerinin Türkiye’nin yanı sıra dünyanın değişik merkezlerindeki yerel ya da ulusal basın- yayın kuruluşlarına seslerini duyurma imkanı da tanımış olacak. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/” AA bültenleri içinde “http://m.kocatepegazetesi.com/”SRK”http://m.kocatepegazetesi.com/” kategorisi altında yayınlanacak. Bülten, zamanla sektörel bazda alt kategorilerle çeşitlendirilerek yayın hayatını sürdürecek. “http://m.kocatepegazetesi.com/”Şirket Bülteni”http://m.kocatepegazetesi.com/”nin, zaman içinde AA’nın elektronik platformlarına da taşınacak.