Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas Belediye Afyon’da kampa başladı

Sivas Belediye Afyon’da kampa başladı
Sivas Belediye Afyon'da kampa başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor ikinci etap hazırlık kampı için Afyonkarahisar’a geldi. Sivas Belediyespor ikinci etapta 4 hazırlık maçı yapacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Sivas Belediyespor kadrosuna yeni futbolcular transfer ederek ligde başarılı bir sezon geçirmek istiyor. Sivas Belediyespor Afyonkarahisar’da Anemon Termal Otel’de konaklayacak. Sivas Belediyespor Afyonkarahisar kampı süresince günde çift idman yapacak.
Sivas Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan nezaretinde hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.
İkinci etap Afyonkarahisar kampıyla ilgili açıklamada yapan Teknik Direktör Mehmet Şahan, “Lige planladığımız gibi 2 etap kamp planıyla hazırlanıyoruz. 1. etap Sivas kampını tamamladık. Çok verimli ve güzel bir kamp dönemi geçirdik. Şimdi ise 2. etabı olan Afyonkarahisar kampına geldik. Futbolcularımın performanslarından çok memnunum günde çift antrenman yapıyoruz. Burada güzel bir ortam var. Ligdeki bir çok rakibimiz burada kamp yapıyor. Rakiplerimizin burada olması bizim için çok güzel büyük bir avantaj. En azından rakiplerimizi takip ediyor ve tanıyoruz. Kampın bize çok faydası oluyor. Çalışmalarda eksiklerimizi görüyoruz ve oyuncularımızın yeteneklerini takip edip ona göre tedbirlerimizi alıyoruz. Kampta 4 hazırlık maçı yapacağız. Burada ufak çaplı bir hazırlık turnuvasına katılacağız ve kampımızı 25 Ağustos’ta tamamlayacağız. İnşallah lige güçlü ve hazır şekilde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)