Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivas maçı galibiyet primleri Sahra Yapı’dan

Sivas maçı galibiyet primleri Sahra Yapı’dan
Sivas maçı galibiyet primleri Sahra Yapı’dan

Karşılaşmanın kazanılması halinde futbolculara ödenecek galibiyet primini karşılayacağını açıklayan Sahra Yapı İnşaat yöneticileri, 30 bin TL’lik galibiyet primini Kulüp Başkanı Salih Sel’e teslim etti.
İŞADAMLARIMIZA ÖRNEK OLSUN
Programda hazır bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban pazar günü önemli bir maça çıkacaklarını söyledi. Maçın galibiyet primlerinin Sahra Yapı’dan olduğunu kaydeden Başkan Burhanettin Çoban, Sahra Yapı inşaat firmasının AFJET Afyonspor’a göstermiş olduğu desteğin tüm işadamlarına örnek olmasını temenni etti.
Başkan Burhanettin Çoban, “Afyonumuzda faaliyet gösteren inşaat firması Sahra Yapı Sahiplerinden Yaşar Söğüt Bey oğulları Mehmet Söğüt ve İsmail Altıntaş Sivas Belediyespor maçının galibiyet primlerini 30 bin lira olarak futbolculara dağıtılmak üzere kendileri ödeyeceklerini ifade ettiler. Sahra Yapı Mehmet Söğüt Bey ve şirketin ortağı Yaşar Söğüt Bey, diğer ortakları Mehmet ile İsmail kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah kazançlarına bereket versin. Bu tavırlarının herkese örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.
AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ise Sivas Belediyespor maçının önemine dikkat çekerek duyarlılıklarından dolayı Sahra Yapı ve ortaklarına teşekkür ederek kazançlarının bereketli olmasını temenni etti.  Başkan Sel, hedeflerinin 1. Lig olduğunu ve futbolcularımızdan teknik ekip ve taraftarımıza kadar herkesin bu hedefe kilitlendiğini söyleyerek Sahra Yapı’nın bu tutumunun tüm işadamlarına örnek olmasını temenni etti.