Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sivil toplum çalışmalarını önemsiyoruz”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu, sivil toplum kuruluşları ve çalışmalarını önemsediklerini söyledi

 

Uluslararası Helal Turizm Derneği (İHATO) Genel Başkan Yardımcısı ve Özgül Termal Tatil Köyü Genel Müdürü Süleyman Çınaroğlu ile Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Av. Nilgün Seçen ve Dr. Mustafa Seçen Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) Afyonkarahisar Bölge Müdürü Şerife Münire Burcu’yu makamında ziyaret ettiler.
ÇINAROĞLU, ÇALIŞMALARI ANLATTI
Bölge Müdürü Münire Burcu, Süleyman Çınaroğlu’na ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurumun iş ve işlevleri, İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un ulusal ve uluslararası çalışmalarını, Başkanlığın yürüttüğü büyük projeler konusunda bilgiler verdi. Burcu, Çınaroğlu’na İletişim Başkanlığı’nın hazırlamış olduğu “15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” bilgi seti, Ayasofya Camii (Fatih Sultan Mehmed Han’ın Emaneti, İnsanlığın Ortak Hazinesi) kitapçığını, 50 soruda Kanal İstanbul ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM 74. Genel Kurulu konuşmasının yer aldığı kitapçıkları hediye etti. Çınaroğlu kendisine verilen hediyelerden dolayı teşekkür ederek, Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarını takdir ettiğini söyleyerek şehrin şifalı suları, termal kaplıcaları ve Özgül Termal Tatil Köyü hakkında bilgiler verdi.
“BURCU, AFYON İÇİN BİR DEĞER”
Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği Başkanı Av. Nilgün Seçen ve Dr. Mustafa Seçen’de Bölge Müdürü Burcu’yu ziyaret etti. Ziyarette Av. Nilgün Seçen, Burcu’nun sivil toplum kuruluşlarına aynı eşitlikle yaklaşarak, örnek davranışlarıyla, toplumu aydınlatan muhteşem kişiliğiyle kendilerinin yanında yer almasından büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Değer katkıları için Sayın Müdiremize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda kadınlara örnek olup, onların önünü açıp yüreklendiren sembol bir kişi olmasından dolayı da gurur duyuyoruz. Sevgili Müdürümüz Afyon için büyük bir şans ve değer olduğunu düşünüyoruz. Şahsım ve derneğim adına kendisine yürekten teşekkür edip başarılar diliyoruz.”
“PROJELERİ İLGİYLE TAKİP EDİYORUM”
Bölge Müdürü Burcu, sivil toplum kuruluşlarına çok büyük değer verdiklerini, Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği’nin de yeni bir dernek olmasına rağmen her ay bir projesinin olmasın önemsediğini kaydederek, “Derneğin çalışmalarını, projelerini ilgiyle takip ediyorum. Kurum olarak her zaman çalışmalarınızda yanınızda olacağız. Derneğinize verdiğimiz destek nedeniyle verilen plaket içinde teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyaret sonunda Burcu, Nilgün ve Dr. Mustafa Seçen’e İletişim Başkanlığı’nın hazırladığı yayınları hediye etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti