Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sivil toplum yapısına katkı sunmaya çalışıyoruz”

“Sivil toplum yapısına katkı sunmaya çalışıyoruz”

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’ne “teşekkür” ziyaretinde bulundular

 

İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nü de ziyaret eden Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ahmet Nuri Gök ile Müdürlük personeline teşekkürlerini ilettiler. Basın camiasının tek çatı altında toplanmasına yönelik olarak Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’nin kurulup, sonrasında Afyon Gazeteciler Cemiyeti’ne dönüşmesine kadar geçen 3 yıllık süreç içerisinde Müdür Gök ve personelinin her zaman desteklerini gördüklerini belirten Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezer Küçükkurt, “Tüm sivil toplum kuruluşlarına ellerinden gelen desteği veren İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz ve personeline şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Müdür Ahmet Nuri Gök de ilimizde görev yapan sivil toplum kuruluşlarına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bizler de bu toprakların insanıyız. Görev alanımız dahilinde en güzel şekilde, güler yüzlü ve verimli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Siz basın mensuplarımızdan da her zaman destek görüyoruz. Biz de sizlere teşekkür ediyoruz. Ziyaretiniz vesilesi ile Afyon gazeteciler Cemiyetimizin onaylanan yeni tüzüğünü de sizleri takdim ediyoruz. Gazeteciler Cemiyetimiz hayırlı olsun” dedi.
Ziyarette AGC yöneticileri Sezer Küçükkurt, M. Emin Güzbey, M. Emin Birliktir, İsmail Akar, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, M. Önder Artuk, Hakan Dilek ve Faruk Kılınç hazır bulundular.